3a divisió FEF

El Banyoles rep un Igualada a l’alça per mantenir la dinàmica

3a divisió. Els d’Adam Fontes volen deixar tocat un rival directe en línia ascendent (17.30 h)

Si abans de començar la temporada al Banyoles li haguessin dit que després d’onze jornades rebria l’equip que marca el descens amb sis punts de marge segurament ho hauria firmat tothom, i és que els d’Adam Fontes de moment estan complint amb bona nota i diumenge passat van robar els primers punts del camp del líder, la Pobla. Per això el partit d’aquesta tarda contra l’Igualada, un rival directe en la lluita per la permanència, pren més rellevància que mai, i és que els banyolins poden donar continuïtat a la bona dinàmica que porten de set partits amb només una derrota, la que van encaixar contra l’Horta a casa amb un gol rebut només de començar. Però sobretot una victòria permetria al Banyoles agafar més distància respecte a la zona de descens i deixar tocat un conjunt penedesenc que després d’un inici de lliga nefast s’ha espavilat en les últimes jornades. De fet, l’Igualada arribarà a Banyoles després de perdre per la mínima contra el Sant Andreu amb un gol a les acaballes, però en els dos partits anteriors havia aconseguit les primeres victòries, a casa contra el Manresa amb golejada (3-0) i la més meritòria, al camp de l’Hospitalet.

Per al partit d’avui el tècnic Adam Fontes només tindrà la baixa de Ferru, que continua de baixa per culpa de l’edema ossi que té des de fa setmanes i que el mantindrà fora fins al mes de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)