2a divisió FEF

A Cornellà, per deixar l’objectiu a mig camí

Oportunitat. El Llagostera visita els verds (18 h) conscient que una victòria li faria superar els vint punts després de només dotze jornades

El gol de Kuku al 92’ en el partit contra l’Ebre (2-1) va tornar el Llagostera al camí de la victòria i amb la sensació que els d’Oriol Alsina viuen un moment dolç –en els partits anteriors tot i no guanyar la imatge ja era bona–. Per això els llagosterencs volen seguir en la mateixa línia aquesta tarda al camp del Cornellà, i és que tenen una oportunitat d’or per, amb una victòria, arribar als 21 punts i deixar mitja feina feta de l’objectiu d’assolir la permanència. “La puntuació que tenim ara l’hauríem firmat amb molta diferència però per arribar fins aquí hem hagut de lluitar molt. El que ens queda encara serà més difícil i sabem que si abaixem el nivell som un equip més fluix”, valora el tècnic Oriol Alsina de la situació actual de l’equip.

Els llagosterencs es trobaran demà un Cornellà reanimat després de guanyar la setmana passada al camp de l’Oriola. El triomf li va permetre esvair els dubtes que havien generat tres derrotes consecutives i ara vol confirmar la reacció contra els gironins a casa. “És un rival complicadíssim que segur que acabarà la temporada a dalt. Amb qualsevol individualitat són capaços de decidir el partit perquè tenen centrals ràpids difícils de superar, davanters perillosos en diferents aspectes i extrems amb desequilibri”, analitza Alsina sobre el rival que es trobarà avui en un camp de condicions molt similars a les del municipal.

Per al partit d’avui el tècnic d’Arenys no podrà comptar amb els lesionats de llarga durada Maymí, Pitu i Bigas.

Retrobaments

El partit d’avui serà especial per molts jugadors que s’enfrontaran al seu ex equip. I és que al Cornellà hi ha Leo Ramírez i Eloy Gilaque van vestir la samarreta del Llagostera –el segon sobretot va tenir un pes important–, mentre que a la plantilla del Llagostera hi ha cinc jugadors amb passat al conjunt verd en la categoria de bronze: Marcos, Aimar, David García, Cortés i Sascha. A més, Pasquina va jugar al Cornellà en categories inferiors.

LA PRÈVIA

Amb qualsevol individualitat són capaços de decidir el partit. Venen de guanyar i segur que acabaran a la zona alta la temporada
La puntuació que tenim és bona però sabem que el que ens queda serà encara més difícil
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)