2a divisió FEF

La tercera s’haurà de suar

Rival necessitat. L’Olot rep un Prat en descens que només ha guanyat un partit però al qual la necessitat de punts el converteix en un contrincant perillós

L’Olot rep la visita d’un equip ferit i necessitat de punts que es troba en l’antepenúltima posició de la taula amb només set punts. El Prat visita el municipal (a les 17 h) quatre dies després de perdre als penals en els quarts de final de la copa RFEF al Nou Castàlia contra el Castelló i esvair-se-li així la possibilitat de jugar la copa. Els pratencs han tingut el cap a una altra banda, però no tenen cap més via que guanyar a Olot per sortir del pou. És per això que els de la Garrotxa estaran ben atents per intentar sumar el tercer triomf consecutiu, encadenar la sisena jornada sense perdre i enfilar-se fins als 19 punts que li permetrien mirar més amunt en la taula. “No pensem que podem aconseguir la tercera victòria consecutiva, sinó que serà molt complicat el partit ja que ens visita un rival amb unes necessitats grans”, diu el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que no té en compte el possible cansament que puguin arrossegar els potablava: “Evidentment que és millor que el Prat hagi tingut un desgast físic i emocional pel fet de jugar un partit al Nou Castàlia un dimecres, però per a nosaltres és una anècdota i no pensem en això, només a entrenar bé i ser un grup unit i un equip gran de comportament i actitud.”

El Prat ha sumat a domicili sis dels set punts que té en total, un avís per a navegants: “Dels cinc partits que ha jugat a fora de casa només n’ha perdut un, i contra el líder, el Lleida. N’ha empatat tres més i n’ha guanyat un i això vol dir que és un equip que fa coses bé. Si algú és capaç de dir-me un rival fàcil del grup que ho faci, però no n’hi ha”, explica el valencià, content amb els resultats que està aconseguint el seu equip, però igual de content que en l’etapa inicial, en què costava més vèncer. “Estic igual de content quant a la manera de funcionar que té l’equip al terreny de joc. Ho estàvem fent igual de bé quan vam perdre a Castelló o quan vam empatar a Cornellà i a Sabadell. La força que té aquest equip és que fa les coses bé contínuament i que tots els jugadors saben que poden jugar i ser importants”, sentencia Raúl Garrido, que tindrà les baixes de Blázquez, a qui queden diverses setmanes de recuperació, i Arimany, ja en la recta final.

LA PRÈVIA

Dels cinc partits que ha jugat a fora de casa, el Prat només n’ha perdut un, i contra el líder, el Lleida. No hi ha rivals fàcils en el grup
La força que té aquest equip és que fa les coses bé contínuament i que tots són importants
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)