2a divisió FEF

El Llagostera cau al feu del Cornellà (2-1) al minut 85

2a divisió B. Amb un gol de penal de Leo Ramírez a falta de cinc minuts pel final, els llagosterencs surten derrotats

Dura derrota la que ha recollit el Llagostera a Cornellà. En un partit de molta igualtat i intensitat, en què el xoc, la disputa i la segona jugada han manat, els verds han resolt al minut 85, amb un gol de penal executat per Leo Ramírez (2-1).

Abans, l’acció golejadora s’havia centrat en el tram inicial de matx. De fet, els llagosterencs han començat perdent de seguida, ja que als 20 segons han encaixat el primer en una desafortunada acció en que Aimar ha marcat en pròpia porteria. Ha reaccionat ràpidament el conjunt orientat per Oriol Alsina i ha respòs mitjançant Nahuel, vuit minuts després, per fer l’empat.

Fins al desenllaç, l’equilibri ha regnat en el duel, fins a l’acció del penal que ha deixat al Llagostera amb les mans buides.