2a divisió FEF

Espessor en el dia menys indicat

2a divisió B. L’Olot empata a zero contra el Prat, manté la bona sèrie, però no pot fer un salt de qualitat en la taula

OLOT 0 ae PRAT 0

OLOT:Ballesté; Aspar, Alan Baró, Comas, Pep Chavarría; Soler (Natalio, 60’), Pedro, Eloi (Masó, 19’); Xumetra, Hèctor Simón i Kilian (Salinas, 83’).AE PRAT:Andrés; Salva (Capa, 73’), Cárdenas, Héctor, Ricarte; Toni Larrossa, Putxi, Àlex Pla, Arjona (Guzmán, 76’); Argilaga (Faysal, 87’) i Moha.ÀRBITRE:Caparrós Hernández.T.G.:a Masó (59’), de l’Olot i a Ricarte (42’), Argilaga (52’) i Héctor (57’), del Prat.T.V.:cap.PÚBLIC:1.199 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot no va poder celebrar la tercera victòria consecutiva en la lliga i es va haver de conformar amb un empat sense gols contra el Prat. Els de la Garrotxa, això sí, encadenen sis jornades sense perdre tot i desaprofitar una gran ocasió de tocar les posicions de play-off d’ascens.

El partit va començar amb un nivell d’intensitat baix i sense que cap dels dos equips imposés el ritme. Tant l’Olot com el Prat no volien assumir riscos innecessaris que permetessin facilitats al contrincant i això va convertir en pla el joc dels dos. Els de la Garrotxa van aconseguir la possessió de la pilota però sense profunditat ni idees a l’hora de combinar entre línies. Kilian no parava de desmarcar-se però no connectava amb els companys, i els jugadors de banda –Xumetra i Soler– tampoc desbordaven els marcadors, un fet que bloquejava qualsevol possibilitats de fer mal a la defensa pratenca. I és que va ser el Prat qui va generar més sensació de perill amb un Moha Chabboura elèctric. En el 14, Toni Larrosa va fer el primer xut entre els tres pals però Ballesté va aturar molt segur i en el 20, Moha va guanyar per velocitat Comas i va posar amb l’exterior una centrada que no va trobar rematador. Gairebé a la mitja hora de joc, l’Olot va intentar aplicar una marxa més d’intensitat. En el 23, Soler va provar una passada cap a Hèctor Simón, que arribant des de la segona línia no va poder impactar bé amb l’esfèrica. El mateix Soler va fer una centrada molt bona en el 33, però Kilian tampoc va rematar bé, aquesta vegada amb el cap.

La primera part, amb més domini olotí, va acabar amb una jugada que va posar l’ai al cor a l’afició local, quan Moha va xutar des de la frontal, Comas va posar la cama per desviar la pilota però aquesta gairebé sorprèn Ballesté, que havia fet l’estàtua (40’).

Sense claredat ni idees

La segona part va mantenir la tendència de la primera, però el partit es va anar trencant. L’Olot buscava la diana del triomf i el Prat es defensava amb ordre tot esperant trenar algun contracop o aprofitar alguna jugada a pilota aturada. Els jugadors dirigits per Raúl Garrido combinaven amb paciència fins a buscar l’espai per tombar el mur defensiu. Xumetra va tenir dues ocasions calcades per cada banda amb passades a l’espai d’Hèctor Simón i Masó, que van acabar amb refusos d’Andrés Prieto a xuts de l’atacant de l’Estartit (53’ i 63’).

El Prat va mostrar-se en tot moment ordenat i segur en defensa, un aspecte que va desesperar els olotins, sense fluïdesa ni precisió en la zona de tres quarts. Ni en una esperada empenta final, l’Olot va poder inquietar el porter rival, i és que, fins i tot els visitants van inquietar la defensa garrotxina i van reclamar un penal després d’una rematada de cap de Moha.

UNA MALA NOTÍCIA

Eloi Amagat va abandonar el camp en el 19 per culpa d’una lesió al genoll dret

ORDRE VISITANT

El Prat, ordenat i solidari, no va concedir ocasions clares ni en el tram final del matx

ELS VESTIDORS

Necessitàvem mostrar una bona versió per superar un rival ordenat i bo a domicili però no ha pogut ser, també per mèrit del Prat
Ens ha faltat posar més por al cos al rival i no hem estat fluids en moments determinants
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Sempre és bo sumar a fora de casa. No hem deixat jugar l’Olot i el treball defensiu ha estat bo
Pedro Dólera
entrenador del prat
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)