3a divisió FEF

Un premi a la perseverança

En ratxa. Adrià Casanova perfora la porteria de l’Igualada a un quart d’hora del final i entrega una victòria molt soferta al seu equip, que deixa el descens ja a nou punts de distància

BANYOLES 1 igualada 0

BANYOLES:Bartina, Pol, Quimo, Nil, Turon, Bech (Toni Güell, 83’), Genís, Andreu, Adrià (Sala, 74’), Henry i Èric (Moha, 74’).IGUALADA:Albert, Marc (Castaño, 81’), Nil (Triguero, 81’), Pedro, Joel, Martí, Eric, Grifell, Franco, Simon (Guilas, 59’) i Parra.GOLS:1-0 (71’) Adrià.ÀRBITRE:Albelda Barcena.T.G.:Al local Quimo i als visitants Marc, Franco, Castaño, Pedro i a l’entrenador Moha.T.V.:Cap.PÚBLIC:Unes 500 persones a l’estadi municipal Miquel Coromina i Moretó, en el dia de la presentació del futbol base.

El Banyoles va presentar ahir tots els seus equips davant l’afició just abans d’enfrontar-se a un rival tan exigent com l’Igualada, de l’exfutbolista del Girona Moha o del veterà golejador Santi Triguero. Els visitants arribaven al Pla de l’Estany necessitats de punts i el Banyoles acumulava tres partits sense perdre. Les dinàmiques es van notar des de l’inici, quan l’Igualada va prendre la iniciativa gaudint de la possessió de la pilota i pressionant els d’Adam Fontes, que d’altra banda van generar molt perill a la contra. Després de dues aproximacions dels igualadins, una acrobàtica rematada de tisora d’Andreu va convertir-se en l’ocasió més clara del matx, fent lluir Albert (20’). Adrià Casanova va creuar massa la pilota just abans del descans (39’) i ja a la represa els locals van posar la directa per intentar agafar avantatge. Albert va tornar a salvar el seu equip a rematada d’Adrià (49’) i el matx es va convertir després en un intercanvi de cops, amb un xut creuat d’Èric, que va marxar fora per poc (71’). A la tercera va ser la vençuda per a Adrià. El davanter va aprofitar una errada defensiva encarant-se al porter i definint per sobre d’Albert, i va fer embogir una tribuna plena a vessar i atorgar un triomf molt merescut a l’equip.

ELS VESTIDORS

L’Igualada ens ha fet córrer molt. A la segona part hem anat amb una marxa més i hem tingut moltes ocasions, el gol era qüestió de temps
Ha estat un partit sofert perquè tenen jugadors molt bons. La seva mobilitat ens ha fet patir
Adam Fontes
Entrenador del banyoles
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)