2a divisió FEF

Un zero que sempre va bé

2a divisió B. L’Olot continua ferm en defensa, la clau de l’èxit que explica la sèrie de sis partits sense conèixer la derrota. Els de la Garrotxa són el cinquè equip menys golejat de tot el bronze

L’Olot va empatar sense gols en l’últim partit de lliga contra el Prat. Els olotins es van quedar amb la sensació d’haver deixat escapar dos punts, i és que, aconseguint la que hauria estat la tercera victòria consecutiva després de la del Nàstic (2-1) i l’Eixea (0-2), els de la Garrotxa haurien fet un salt en la taula per enfilar-se fins a la vuitena posició, a només dos punts del play-off d’ascens. Sense la possibilitat de guanyar a conseqüència de la falta de fluïdesa i la claredat d’idees garrotxines, i també pel bon fer i ordre defensiu del rival, l’equip de Raúl Garrido va assegurar un nou zero a la porteria que li va permetre, com a mínim, sumar un punt més (el dissetè), encadenar sis jornades sense perdre i allargar fins als 230 els minuts imbatut. L’Olot va rebre l’última diana en contra fa dues jornades en el duel contra el Nàstic, quan Pedro Martín va fer l’1-1 en el 40. I és que la solidesa defensiva s’ha convertit en un dels punts forts dels olotins, que són el cinquè equip que menys encaixa entre els 80 clubs de segona B, uns registres que estan permetent parar el cop dels pocs gols que suma a favor (només 10).

Millorant els números

Coincidint amb l’inici del nou curs, l’Olot va posar-se com a objectiu millorar els registres de la campanya anterior i en aquestes alçades del campionat, els de Garrido ja van per damunt del precedent. El curs 2018/19, l’equip volcànic sumava en la dotzena jornada un punt menys que en l’actual (16), havia encaixat tres dianes més (11) però n’havia fet dos més (12). Queda lluny el drama de la temporada 2017/18, quan l’Olot, encara dirigit per Martín Posse –faltaven tres jornades per l’arribada de Garrido– sumava vuit punts en la dotzena jornada i es trobava penúltim en la taula, unes posicions de descens que no tasta des del 21 de gener del 2018.

LA SÈRIE ACTUAL

230
Minuts
encadena l’Olot sense rebre un gol. L’últim va ser el de Pedro Martín contra el Nàstic (j.10)
1. Cartagena 2 gols
Grup 4
2. Atlètic Balears 6
Grup 1
3. Lleida Esportiu 7
Grup 3
4. San Fernando 7
Grup 4
5. OLOT 8
Grup 3
6. Castelló 8
Grup 3
7. Andorra 8
Grup 3
8. Ibiza-Eivissa 9
Grup 1
9. Sabadell 9
Grup 3
10. Badajoz 9
Grup 4
11. La Nucia 9
Grup 3
12. Cultural 10
Grup 2
Patrocini

Eloi Amagat, pendent dels resultats per saber l’abast de la lesió al genoll

El migcampista gironí va veure’s obligat a abandonar el camp en el minut 19 del matx contra el Prat després de fer-se mal al genoll dret. Eloi va controlar la pilota i en el moment de regirar-se va rebre un cop dur d’un rival sense cap malícia a l’hora d’intentar pispar-li la possessió. De seguida, l’exjugador del Girona va estirar-se damunt la gespa del municipal amb clars símptomes de dolor. Tot i aixecar-se pel seu propi peu, cada vegada que recolzava la cama notava inestabilitat.

El mig, una peça indispensable en els esquemes de Raúl Garrido a la medul·lar, es farà avui una ressonància magnètica per conèixer l’abast exacte de la lesió. El tècnic de l’Olot va avisar en roda de premsa que Eloi podria tenir una lesió greu que l’obligarà a estar diversos partits de baixa. Pendents de les proves, s’espera que sigui una lesió menor entre les més greus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)