2a divisió FEF

El groc, el color de la il·lusió

2a divisió B. L’Olot visita el Vila-real B, un dels equips més potents del grup, sense por a res i fidel a l’estil i la filosofia de joc que ja li van permetre superar el filial a domicili el curs passat

L’Olot visita un dels camps més exigents de tota la segona B, el del Vila-real B (a les 18 h). El conjunt de la Garrotxa afronta el duel contra un dels millors filials del bronze amb la moral i la confiança que dona encadenar sis jornades sense perdre. Amb poc a perdre, ja que per pressupost i qualitat individual els groguets juguen una altra lliga, però amb molt a guanyar, ja que un triomf permetria als olotins instal·lar-se una vegada per totes a la part noble de la taula, els de Raúl Garrido voldran emmirallar-se en el matx del curs passat. Els garrotxins ja van fer saltar la banca fa just un any amb una victòria al Nou Estadi de la ciutat esportiva del Vila-real (1-2): “Quan fas un partit com el que vam fer el curs passat contra el Vila-real B i el guanyes, això pot ser una bona referència, però hem canviat alguns jugadors tots dos equips. Seguim tenint les mateixes idees, però segur que hi haurà un context que farà variar les coses”, matisa el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que vaticina un duel per la possessió de la pilota entre dos equips que volen ser protagonistes: “En aquests partits has de ser molt competitiu i defensar molt bé, les transicions, la pilota aturada... Hi ha tantes coses importants, no només tenir la pilota... Hem de ser un equip i quan tinguem la possessió ser capaços de fer mal amb ella.”

Kilian, baixa d’última hora

El del Vila-real és un dels clubs formatius de més renom a l’Estat i és per això que el tècnic valencià, coneixedor de l’entitat grogueta, lloa la labor dels castellonencs: “El Vila-real B és un gran equip, per mi el millor filial del nostre grup i, per tant, de l’Estat. Treballen des de fa molt el futbol de base i és el màxim exponent que tenen”, diu Raúl Garrido, que tindrà les baixes d’Eloi Amagat, Blázquez i Kilian Grant, que ahir a última hora també va caure de la convocatòria. En el darrer entrenament abans de viatjar a Castelló, el figuerenc es va fer una lesió muscular i haurà d’esperar les proves mèdiques de dilluns per saber-ne l’abast.

LA PRÈVIA

Per com va ser i per la victòria, el partit del curs passat és una bona referència, però hem canviat jugadors i el context farà variar coses
En aquests partits has de ser molt competitiu, hi ha tantes coses a tenir en compte...
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)