Girona

“L’equip ha de treballar per tal que no es notin les absències”

Girona. El tècnic del conjunt blanc-i-vermell ha valorat la situació en què arriba el seu equip a l’enfrontament de demà a El Toralín contra la Ponferradina (12.00 h, Movistar la Liga)

L’entrenador del Girona, Pep Lluís Martí, ha atès als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que demà el seu equip disputar contra la Ponferradina (12.00 h). El tècnic balear ha valorat diferents aspectes a tenir en compte:

El rival

“La Ponferradina és un rival agressiu i haurem d’estar pendents de l’estat del terreny de joc tot i que no ha de ser cap excusa. Tenen jugadors amb capacitat de desequilibri però hem estudiat les seves virtuts”, ha comentat el tècnic balear del Girona.

Les baixes

“No soc de pensar en els futbolistes que no tinc, no em lamento per això. El que hem de fer és que no es notin les absències. Compto amb tothom i espero la millor versió de tots els meus jugadors”, ha analitzat Pep Lluís Martí.

Jofre Cherta

Una de les novetats principals de la llista de divuit futbolistes ha estat l’entrada de Jofre Cherta, futbolista del filial: “Està en dinàmica de grup i és un més, per tant, a disposició de participar”.

La convocatòria

Davant les baixes per lesió de Coris, Aday, Jozabed i Mojica, de Gumbau per sanció i Stuani, convocat per la seva selecció, Martí ha hagut de cridar a Jofre Cherta del filial per completar la llista de divuit futbolistes ja que Ignasi Miquel, que s’ha incorporat als entrenaments amb el grup tot just aquesta setmana, encara ha d’agafar el ritme. L’únic descartat doncs ha estat José Aurelio Suárez, el tercer porter de la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)