Girona

L’hora de les alternatives

Retocs. Sense Stuani, Mojica ni Gumbau, Pep Lluís Martí ampliarà el ventall d’una alineació inicial que havia alterat mínimament

Pep Lluís Martí va debutar fa quinze dies a Almendralejo amb un onze inicial que, al cap de cinc dies contra el Tenerife, només va retocar amb l’entrada de Maffeo per Calavera. Avui, el balear ampliarà el ventall, perquè ha perdut de cop tres futbolistes que van ser titulars l’últim dia, un per línia. Les baixes del defensa Johan Mojica, el migcampista Gerard Gumbau i el davanter Cristhian Stuani representaran una oportunitat per a futbolistes amb menys protagonisme fins ara.

Si Martí no sorprèn, hi ha candidats clars per omplir cada buit. Al davant, té tots els números Jonatan Soriano, que encara no ha jugat cap partit d’inici però que va ser l’escollit quan Stuani es va lesionar (50’) a Almendralejo, on el del Pont de Vilomara va marcar el seu primer gol. Al mig del camp, si no hi ha algun invent, el més normal és que el lloc que deixa Gumbau per sanció l’ocupi Pape Diamanka, un dels futbolistes que està oferint un rendiment per sota de les expectatives. Al lateral esquerre, sense els dos homes que l’han ocupat fins ara –Mojica i Aday–, el més natural és situar-hi Brian Oliván, que no ha entrat en cap de les dues convocatòries. Com a alternatives, Martí tindria la de canviar de costat Jordi Calavera o la d’apostar directament per Jairo, l’extrem que ja va endarrerir la seva posició contra el Tenerife arran de la lesió de Mojica.

La tercera de Jofre

Amb el rècord de baixes –Aday, Mojica, Jozabed, Coris, Gumbau i Stuani–, Pep Lluís Martí va deixar encara a casa Ignasi Miquel, que tot just aquesta setmana s’ha reintegrat a l’activitat del grup. El tècnic tenia divuit futbolistes del primer equip, dels quals tres són porters. El sacrificat, com sempre, va ser José Aurelio Suárez. Quedava un buit per omplir, i l’escollit va ser el jove migcampista Jofre Cherta. El gironí va completar la pretemporada amb el primer equip, va formar part de les dues primeres convocatòries (contra l’Sporting i l’Albacete) i treballa amb regularitat amb el primer equip. Curiosament, però, és suplent amb el filial, a primera catalana.

El migcampista Jofre Cherta, suplent al filial, completa la convocatòria
Jonatan Soriano, Diamanka i Oliván aspiren al seu primer onze amb el tècnic balear
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)