3a divisió FEF

El Figueres visita l’Horta, un dels equips més exigents

3a divisió. Els figuerencs –una sola victòria en cinc partits– hauran de mostrar una gran versió si volen puntua a l’estadi Feliu i Codina

Després d’aconseguir un punt jugant en inferioritat numèrica durant una hora en l’estrena de Javi Salamero a la banqueta contra el Santfeliuenc, el Figueres visita el Feliu i Codina per enfrontar-se a un dels equips més exigents del campionat, l’Horta (a les 12 h). La Unió haurà de competir a gran nivell si vol esgarrapar algun punt al conjunt dirigit per un vell conegut del futbol gironí com és Nacho Castro, l’artífex del gran curs passat dels barcelonins, que van classificar-se per jugar el play-off d’ascens i de la bona trajectòria d’enguany –setè a dos punts del quart, el Terrassa.

Els de l’Alt Empordà han sumat una sola victòria en l’última sèrie de cinc partits i estan a tres punts del descens. Salamero tindrà la baixa d’Oriol Ayala (sancionat), Pepu, Gelmà i Coto (lesionats) i Embela, convocat amb la selecció de Guinea Equatorial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)