Girona

Jon Pérez Bolo

Entrenador de la Ponferradina

“Si el Girona no fa les coses molt bé, no ho tindrà gens senzill”

El tècnic de la Ponferradina Jon Pérez Bolo va afrontar una roda de premsa prèvia al partit contra el Girona en què el centre d’atenció van ser Yuri, que ha tingut molèsties durant la setmana però que el tècnic va assegurar que estarà avui al cent per cent, i Isi, que ha rebut l’interès del Rayo entre setmana per incorporar-lo en el mercat d’hivern, però que segons el tècnic només té el cap posat en el partit contra el Girona. Sobre els gironins, el primer que va valorar el tècnic de la Ponferradina van ser les baixes que tindrà avui l’equip, tot i que li va treure importància: “Els falten jugadors importants per lesió i pels partits de selecció, però a nosaltres també ens falta Yac. La baixa de Stuani es nota, perquè és un jugador molt important, amb facilitat per marcar, però això donarà oportunitat a altres grans jugadors, que tindran l’objectiu de reivindicar-se i convèncer el nou entrenador.”

Un altre factor que va analitzar el tècnic va ser la diferència de pressupost dels dos clubs i els moments de forma actuals. “Venen d’una bona dinàmica amb el canvi de tècnic i voldran seguir guanyant, però si no fan les coses molt bé no ho tindran fàcil, perquè nosaltres estem en un bon moment també. Tenen el pressupost més alt, però això només són números i si és la millor plantilla ho haurà de demostrar sobre el terreny de joc, on es trobarà onze jugadors que estan disposats que els tres punts es quedin a casa”, va destacar Bolo.

EL MILLOR, AL CAMP

“El pressupost és el que és, però que sigui la millor plantilla s’ha de veure al camp”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)