2a divisió FEF

Que ningú abaixi el ritme

2a divisió B. El Llagostera rep (12 h) la visita d’un Lleida, el segon classificat, que només ha perdut un partit en tot el curs, la segona jornada

Els divuit punts que el Llagostera ja té a la butxaca són un gran coixí per afrontar tot el que resta de curs, però si una cosa saben perfectament al club gironí és que la tensió no pot disminuir gens ni mica. I menys ara, que els d’Alsina hauran d’afrontar dos partits seguits de màxima dificultat contra el Lleida i el Castelló, els dos primers classificats. “Nosaltres hem de continuar a la nostra sabent que ens visita un dels rivals més difícils de la lliga, un equip amb molt bones individualitats i que segur que s’adaptarà molt bé al nostre camp”, comenta el tècnic Oriol Alsina, sobre la mentalitat amb què han d’afrontar aquest tram de calendari. El primer dels grans reptes serà aquest migdia, amb la visita del Lleida al municipal en un horari poc habitual per als llagosterencs, acostumats a jugar sempre a casa dissabte a la tarda.

Els de la Terra Ferma no són el rival més idoni per rebre després de la derrota al camp del Cornellà (2-1), i és que la classificació no enganya. Si són segons –serien líders si el Castelló no hagués sumat entre setmana als despatxos els tres punts del partit contra el Vila-real B– és perquè en tot el curs només han perdut un partit i va ser en la segona jornada contra la Nucia (0-2) en un partit en què res els va sortir bé. Des de llavors el Lleida ha acreditat sis victòries i quatre empats i continua sense conèixer la derrota a domicili. Tot plegat, i tot i tenir les baixes importants de Marc Martínez, Trilles i Joanet, el converteix en un rival temible. “És l’equip que més gols ha marcat de la lliga juntament amb nosaltres i el que menys n’ha encaixat, i això no és per casualitat. Saben molt bé a què juguen, tancant els espais entre línies i dominant les transicions ràpides. Són capaços de generar molt perill i dominen tots els aspectes del joc.”

La dificultat del partit d’avui, doncs, és màxima per al Llagostera, però si una cosa han demostrat els blau-i-vermells des que va començar la temporada és que estan preparats per plantar cara a tothom. A més, els gironins tenen l’oportunitat d’encadenar una segona victòria a casa per primera vegada aquesta temporada tot i tenir les baixes d’Èric i de Crespo.

LA PRÈVIA

Sabem que ens visita un dels rivals més difícils de la lliga, un equip amb molt bones individualitats i que s’adaptarà molt bé al nostre camp
Saben molt bé a què juguen, tancant els espais entre línies i dominant les transicions ràpides
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

Albert Dalmau, reforça la plantilla

El Llagostera ha incorporat el lateral de Sils Albert Dalmau per suplir la baixa de llarga durada de David Bigas, lesionat al genoll fa quinze dies. Dalmau té experiència a segona A amb el Lugo i el Còrdova i un bon grapat de partits a segona B amb equips com el Cadis, l’Hèrcules i, precisament el Lleida Esportiu, que l’estiu passat li va rescindir l’any de contracte que li quedava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)