2a divisió FEF

El Llagostera incorpora Albert Dalmau

2a divisió B. El club llagosterenc fitxa el lateral de Sils en el lloc de David Bigas, lesionat de gravetat fa quinze dies. Dalmau, amb experiència a segona A, es trobava sense equip

El Llagostera ha fitxat Albert Dalmau per fer front a la baixa de llarga durada de David Bigas, lesionat de gravetat fa quinze dies. El lateral dret, nascut a Sils el 1992, aportarà experiència i qualitat a la defensa llagosterenca, i és que, el futbolista compta amb una trajectòria àmplia en equips punters de segona B o, fins i tot, a segona A.

Dalmau es va formar a les categories inferiors del Barça però també va passar pel València Mestalla a segona B. Després de dos cursos amb els valencians, el gironí va fitxar pel Cadis, encara al bronze, i la campanya 2014/15 pel Lugo de segona A per canviar al Còrdova el curs següent, també a plata –33 partits entre els dos equips.

Tancada l’etapa a segona A, el lateral dret va fitxar la temporada 2016/17 per l’Hèrcules –ho va jugar pràcticament tot– però acabada la vinculació amb els d’Alacant va acabar a l’Atlètic Llevant de tercera, un pas previ a iniciar una etapa al Sepsi romanès l’hivern del 2018. La temporada passada, el silenc va jugar al Lleida Esportiu (30 partits) però a falta d’un dia pel tancament de l’últim mercat es va tornar a quedar sense equip després que els de la Terra Ferma li rescindissin l’any de contracte que li quedava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)