2a divisió FEF

Un pas endavant

2a divisió B. L’Olot no abaixa els braços al camp del Vila-real B i en una bona segona part empata el partit gràcies a un gol de Pep Chavarría (1-1). Els de Garrido continuen sumant

Vila-real 1 olot 1

VILA-REAL B:Josele; Leal, Sofian, Castaño, Adell; Bueno, Morante (Lozano, 75’), Baena; Iván Martín, Villanueva (Collado, 86’) i Edu Espiau (Millán, 71’).OLOT:Ballesté; Comas, Alan Baró, Carles Mas; Soler (Peque, 64’), Masó (Arimany, 91’), Pedro, Hèctor Simón, Chavarría; Xumetra i Salinas (Vivi, 84’).GOLS:1-0 (28’) Villa. 1-1 (73’) Chavarría.ÀRBITRE:Campos Salinas.T.G.:als visitants Pedro i Comas..T.V.:cap.PÚBLIC:uns 500 espectadors al Mini Estadi.

Va començar perdent i va acabar podent guanyar. L’Olot va tornar a oferir una lliçó de competitivitat i de caràcter en un camp on és molt fàcil rendir-se. Va caure a la lona a la mitja hora de la primera part, però es va aixecar i en la segona, amb paciència i persistència, va ser capaç de neutralitzar el cop. Els olotins van empatar contra tot un Vila-real B i, a falta que avui es completi la jornada, es van situar un punt més a prop del play-off i un punt més lluny del descens.

La posada en escena de l’Olot va ser molt esperançadora. Els de Garrido van robar la pilota al filial del Vila-real i van controlar els primers compassos del partit. Mossegaven quan perdien la possessió, però quan la tenien els faltava utilitzar-la per crear perill. De fet, la primera part es va acabar sense saber si el porter del Vila-real B era bo o dolent. Josele no va rebre cap xut i, en canvi, a l’altra porteria, Pol Ballesté va encaixar un gol en la primera rematada entre els tres pals. Va ser inapel·lable: Villanueva va engaltar de primeres una centrada d’Adell i va castigar en excés una jugada mal defensada per l’Olot (28’).

El Vila-real B va intentar obrir la ferida del conjunt garrotxí amb un bon inici de segona part, però es va anar desinflant a mesura que l’Olot anava controlant la situació. Cada cop va anar tenint més quota de pilota i les arribades, sobretot per les bandes, es van anar multiplicant. En una d’aquestes, va caure l’1-1. Després de sortir amb la pilota controlada des de la banda esquerra de la defensa, una successió de tocs va acabar amb una assistència de Salinas cap a Chavarría, que, incorporat a l’atac, va batre Josele (73’).

L’empat de l’Olot va dexar pas a un altre escenari, en què qualsevol dels dos equips hauria pogut guanyar. El Vila-real B va pair ràpid l’1-1 i, pocs minuts després, ja va tenir l’oportunitat de desfer-lo amb un xut de Millán sol dins l’àrea. L’extrem, que no s’esperava aquella pilota, va perdonar, igual que Xumetra a l’altre costat. Quan el partit ja s’acabava, el de l’Estartit va enviar per sobre del travesser una pilota nascuda d’una gran jugada personal de Pedro.

Al final, el futbol va ser just i va premiar amb un punt per a cadascuna dues propostes de joc atrevides i cares de veure a segona B.

Ens han posat molts problemes però crec que l’equip s’ha comportat molt bé i hem ofert bones estones de futbol en molts trams
Hem d’estar orgullosos de venir a Vila-real i jugar de tu a tu a un dels millors filials de l’Estat