2a divisió FEF

Victòria de prestigi del Llagostera (1-0)

Patint. Un gol de Magallán dona els tres punts els d’Oriol Alsina, que superen per la mínima un Lleida que ha desaprofitat un penal i moltes ocasions per marcar l’empat

El Llagostera ha aconseguit una victòria de prestigi contra el Lleida en un partit que ha hagut de treballar de valent, però que li serveix per encadenar un segon triomf a casa per primera vegada aquesta temporada.

El partit s’ha decidit en la segona part, quan Magallán ha endreçat al fons de la porteria amb el cap una pilota que venia d’un servei de banda (70’). Un minut després el Lleida ha tingut una boníssima oportunitat per empatar amb un penal molt rigurrós de Diego que Eder no ha pogut transformar en gol perquè ha xutat fora. Fins al final els de la Terra Ferma han continuat buscant el gol de l’empat però el Llagostera, amb un gran partit de Marcos, ha resistit fins el xiulet final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)