2a divisió FEF

El Sagnier, territori hostil per al Prat per sisè diumenge seguit

Contra deu. L’expulsió del potablava Salva ajuda a la sentència de Iago vora el descans

ae prat 0 espanyol b 2

AE PRAT:Andrés, Ricarte (Peris, 71’), Cárdenas, Héctor, Putxi, Toni, Aleix Pla, Arjona (Oribe, 46’), Chabboura, Argilaga (Raillo, 46’) i Salva.ESPANYOL B:Adri, Soria, Iago, Iván Gil, Jutglà (Soni, 77’), Ricard (Nil, 89’), Nico, Damià, Roman, Pau Martínez (Max, 83’) i Moha.GOLS:0-1 (22’) Nico. 0-2 (41’) Iago.ÀRBITRE:Fernández Pérez.T.G.:Als locals Cárdenas, Putxi i al visitant Iván Gil.T.V.:Al local Salva per doble groga (32’) i al visitant Max per vermella directa (90’).PÚBLIC:Uns 700 espectadors.COMENTARI:Un Espanyol B solvent va provocar la sisena derrota consecutiva del Prat al Sagnier en un partit que es va decidir en 20 minuts. El filial periquito va castigar les concessions defensives dels locals: vora l’equador del primer temps, Nico va aprofitar un contracop per definir a la perfecció i marcar el primer. Poc després, Salva va veure la segona groga i, abans del descans, l’Espanyol va encarrilar el matx en un córner en què Iago Indias va rematar sense oposició al primer pal. El segon temps va presentar un Prat orgullós i un Espanyol més contemplatiu. Un cop més, els locals es van mostrar erràtics als metres finals i van ser incapaços d’incomodar Adri López. Tampoc l’Espanyol va trepitjar gaire l’àrea rival i només Nico i Iván Gil van intentar ampliar distàncies. A les acaballes, Max Marcet va veure la vermella per una acció sense pilota.