2a divisió FEF

Jordi Masó i Kilian, forçats a aturar-se

2a divisió B. El mig pateix una ruptura als isquiotibials (una setmana de baixa), mentre que l’atacant una a l’adductor (tres setmanes)

Les exigències de la competició comencen a passar factura a l’Olot, que ha vist com en pocs dies dos dels seus futbolistes patien dues lesions musculars de consideració. Jordi Masó, amb una ruptura als isquiotibials i Kilian Grant, amb una a l’adductor estaran una i tres setmanes de baixa respectivament. El de Fontcoberta es perdrà, com a mínim el proper duel a casa contra l’Atlètic Llevant, diumenge a les 17.00 h), mentre que el figuerenc, a més del partit contra els granotes, es perdrà el matx davant l’Hèrcules i l’Oriola i serà dubte en la setmana prèvia al duel gironí al camp del Llagostera (el 14 de desembre).

Masó i Kilian s’afegeixen a la baixa d’Eloi Amagat, que es va fer una contusió òssia al genoll dret contra el Prat i que en té encara per un parell de setmanes de recuperació i a la d’Albert Blázquez, de baixa fins a l’inici del 2020 per una ruptura important als abductors de la cama esquerre.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)