Girona

Sense gaire càrrega de minuts

Retorn. Stuani torna als entrenaments després de jugar 15 minuts amb l’Uruguai en els dos amistosos

El referent del Girona, Cristhian Stuani, torna a la disciplina blanc-i-vermella després d’estar amb l’Uruguai la darrera setmana, i ho farà amb poca càrrega de minuts a les cames. I és que en els dos amistosos que ha disputat el combinat celeste en aquesta data FIFA, l’ariet charrúa només ha sumat 15 minuts, els que Óscar Tabarez li va donar en el primer dels partits, en l’Hongria-Uruguai (1-2) que es va jugar divendres a Budapest. En aquest enfrontament, el davanter no va veure porteria, però sí que va assolir la fita d’arribar a les 50 internacionalitats amb la samarreta de l’Uruguai. Però no va poder jugar en el segon, l’Argentina-Uruguai (2-2), que va tenir lloc dilluns a Tel-Aviv, duel que va veure sencer des de la banqueta.

El retorn de Stuani, però, no serà l’únic entre els jugadors que van ser baixa al feu de la Ponferradina. Gerard Gumbau tornarà a estar disponible després de la sanció i és probable que Pep Lluís Martí ja pugui disposar d’Ignasi Miquel, que des de la setmana passada s’entrena amb el grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)