Girona

Pablo Maffeo: “Hem fet un pas endavant, sobretot d’actitud”

Pablo Maffeo va afirmar que el principal motiu de la millora de resultats de l’equip, que encadena quatre partits sense perdre, no és una millor defensa o un millor atac, sinó un canvi més profund que va coincidir amb la destitució de Juan Carlos Unzué. “L’equip ha fet un pas endavant, sobretot d’actitud”, va manifestar el lateral, que va deixar clar que no tot el que passava sobre la gespa era problema de l’anterior entrenador. “La segona A ens va agafar desprevinguts i ens vam fotre una hòstia. Fins que vam haver de baixar al zero. I amb humilitat i treball, les coses estan sortint”, hi va afegir el lateral, que és la quarta etapa que juga a Montilivi, aquesta cedit per l’Stuttgart.

“Tots són importants”

El Girona se situarà a dos punts de l’ascens directe si guanya diumenge el Fuenlabrada, segon classificat. De moment, però, tots els rivals de la zona alta se’ls estan entravessant, als gironins. “Es un partit molt important, però com ho són tots. Si guanyem el Fuenlabrada i després perdem contra el cuer, ens quedarem allà mateix. És una lliga molt dura i igualada”, va comentar el barceloní.

Tot i passar-se tres partits en blanc per una lesió –jornades 8, 9 i 10, encara amb Unzué–, Maffeo és el novè futbolista de la plantilla amb més minuts. Curiosament va ser suplent en el partit que va dirigir Juan Carlos Moreno i també va començar a la banqueta el duel contra l’Extremadura en l’estrena de Pep Lluís Martí. Els dos últims partits, però, ja els ha jugat sencers. “Noto que tinc la confiança de l’entrenador, però també perquè estic creient en les meves possibilitats. Sé que encara puc donar molt més, però en els últims partits em sento còmode”, va comentar el barceloní, que està segur que tant ell com l’equip continuaran creixent i aviat arribaran al nivell de forma òptim.

LA SEGONA A

“Ens va agafar desprevinguts i ens vam fotre una hòstia. Vam haver de baixar al zero”

EL FUENLABRADA

“És un partit tan important com la resta. Si guanyes el segon i perds contra el cuer, et quedes igual”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)