2a divisió FEF

L’estrena al Castàlia, contra un altre líder

2a divisió B. El Llagostera, que viurà per primera vegada l’ambient del camp del Castelló, el líder, ja s’ha enfrontat tres vegades contra el primer classificat i dues més contra el segon

El Llagostera viurà diumenge a la tarda un dels partits més especials que es poden jugar a segona B, i és que l’atmosfera que es respirarà serà molt més digna de segona A que no pas de la categoria de bronze. I és que els d’Oriol Alsina visitaran, per primera vegada a la seva història, el camp del Castelló, on el conjunt orellut aconsegueix reunir cada setmana més de deu mil espectadors. De fet, la mitjana d’assistència a l’estadi Castàlia d’aquesta temporada està per sobre dels 11.500 espectadors i en el partit contra el Vila-real B es va arribar als 13.500, una autèntica bogeria per a segona divisió B.

Amb aquest ambient l’objectiu de continuar sumant lògicament no serà fàcil, i és que a més de l’atmosfera el Llagostera és conscient que visita el líder de la lliga i un dels dos únics equips que no té cap derrota dels quatre grups de 2a B –va perdre contra el Vila-real B però va guanyar als despatxos. En aquest sentit, però, el conjunt d’Oriol Alsina ja és tot un expert aquesta temporada, i és que serà la tercera vegada que jugarà contra el primer classificat. Ja ho va haver de fer, sempre a casa, en la segona jornada contra l’Eixea (2-2) i en la quarta contra el Vila-real B (0-3). A més, el Llagostera va jugar contra l’Andorra a domicili una jornada després que els del Principat perdessin el lideratge i va rebre el Lleida diumenge passat, tres dies després que el Castelló li robés el lideratge als despatxos. Així doncs, després de passar pel Castàlia els d’Alsina ja hauran jugat gairebé contra tots els millors equips de la primera volta, fet que dona més valor als 21 punts que té.

DOS QUE GAIREBÉ

Contra l’Andorra i el Lleida, el Llagostera hi va jugar dies després que perdessin el lideratge
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)