Girona

Gual les aprofita

Inspirat. En el primer partit en punta amb Pep Lluís Martí, el badaloní va celebrar el seu quart gol

Marc Gual està aprofitant les oportunitats. Amb el canvi d’entrenador, el badaloní havia vist reduir el seu protagonisme, en jugar els últims 20 minuts a la banda dreta a Almendralejo –Jonatan Soriano havia substituït abans el lesionat Stuani– i quedar-se tot el partit a la banqueta contra el Tenerife. A Ponferrada, en canvi, va jugar els seus primers minuts a la punta d’atac amb Martí, que tenia Stuani convocat amb l’Uruguai i Soriano a la banqueta. Gual va marcar el seu quart gol, que igualava un partit que s’havia complicat per als blanc-i-vermells i el consolidava com a segon màxim golejador per darrere de Stuani (10).

Marc Gual acumula onze partits com a titular i tres més entrant des de la banqueta. Els seus quatre gols han estat en partits en què jugava d’inici, en un equip que només ha celebrat un gol d’un suplent –el de Jonatan Soriano al camp de l’Extremadura.

Les quatre dianes que acumula Gual el fan anar a un ritme molt superior al de la temporada passada. Cedit a Saragossa, va tancar el curs amb sis gols, però repartits en quatre partits diferents, els mateixos en què ha vist porteria amb el Girona. Va fer un hat-trick a Còrdova, en la 36a jornada, a la qual arribava amb només dos gols, i va acabar la lliga amb sis dianes. El seu sostre a segona A són els 13, amb el Sevilla Atlético, entre el novembre i el juny.

D’11 TITULARITATS

Suplent en quatre jornades, ha fet els quatre gols en partits en què era titular

MOLT MILLOR RITME

Ha marcat en els mateixos partits que en tot el curs passat amb el Saragossa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)