2a divisió FEF

L’hora de reivindicar-se

2a divisió B. Albert Vivancos podria tornar a la titularitat per la baixa de Masó al pivot. El bescanoní intentarà aprofitar l’oportunitat per excel·lir

El bon treball en els entrenaments de tota la plantilla de l’Olot, com així ho testifica sempre el tècnic, permet al mateix Raúl Garrido no preocupar-se en excés per les quatre baixes d’homes importants que tindrà per al partit de demà al municipal contra l’Atlètic Llevant (18 h). Albert Blázquez, Jordi Masó, Eloi Amagat i Kilian Grant es perdran el duel contra els granotes i això permetrà a diversos futbolistes gaudir de la continuïtat desitjada i a d’altres de l’oportunitat esperada, com és el cas d’Albert Vivancos, que “té molts números de ser un dels titulars”, segons el seu propi entrenador.

El migcampista de Bescanó va completar els 90 minuts en dos dels primers tres partits de lliga però en els deu següents només ha acumulat 37 minuts de joc repartits en cinc participacions, segur que uns registres allunyats de les previsions tant del futbolista com del mateix club. “Vivi venia tocant a la porta per ser titular i encara que Masó no hagués estat lesionat ja podia aspirar a una posició perquè ho està fent molt bé. Va passar un any complicat per culpa d’una greu lesió i ja està a un bon nivell. Sempre són benvinguts aquests jugadors que estem segur que ens aportaran moltes coses”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, força clar amb les possibilitats del bescanoní. “Vivi té molts números per jugar contra l’Atlètic Llevant, per la seva personalitat i per com és al camp, domina el factor psicològic. Ha jugat molts partits en el futbol professional i té un perfil que en aquest sentit no em preocupa. Sí que em té neguitós la sobreexcitació en general, perquè sembla que a casa hem de guanyar tant sí com no el filial del Llevant. És diferent tenir l’ambició de guanyar que l’obligació”, sentencia Garrido.

POC PROTAGONISME

El migcampista de Bescanó ha jugat només 37 minuts en les últimes deu jornades de lliga
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)