Girona

Tantes victòries com empats i derrotes junts

Des de la seva arribada a la LFP, la campanya 2008/09, el Girona ha pogut aconseguir un balanç més que meritori contra els equips que trepitjaven per primera vegada l’estadi de Montilivi en aquesta etapa moderna del club a plata i també en la màxima categoria, tot i que a primera els resultats contra els novells al camp gironí van ser més dispars. De fet, els blanc-i-vermells han aconseguit les mateixes victòries (31) que empats (17) i derrotes (14) junts en les dotze campanyes en el futbol professional.

El debutant a Montilivi que va aconseguir un resultat millor va ser el Barça, el curs 2017/18. En un partit estrany amb dos autogols del Girona inclosos, els blaugrana van vèncer 0-3, mentre que l’equip que va sortir més escaldat del feu blanc-i-vermell en el primer partit que hi disputava va ser el Getafe de José Bordalás la campanya de l’ascens dels dos conjunts a primera, la 2016/17.

En general, el Girona ha tingut un rendiment òptim contra els equips que debutaven al seu camp, un fet que intentarà mantenir contra el Fuenlabrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)