2a divisió FEF

Res a perdre i tot a guanyar a Castelló

2a divisió B. El Llagostera visita el camp del líder (17 h) amb baixes importants i la il·lusió de tombar un altre dels grans equips de la categoria

El Llagostera visita aquesta tarda (17 h) el Castelló en un dels partits més especials de la temporada pel fet que suposa jugar davant més de deu mil espectadors a l’estadi de Castàlia, tot i que els llagosterencs l’afronten com un partit més. “És un partit igual que els que hem jugat fins ara, amb tres punts en joc, i l’única diferència que hi haurà molta més gent al camp. Això ha de fer que tots els jugadors estiguin contents i tinguin més ganes de jugar perquè si algú està espantat és que no està preparat per jugar al Llagostera”, comenta el tècnic Oriol Alsina.

El cas és que el partit contra el Castelló no arriba en les millors circumstàncies per als blau-i-vermells. Primer per l’estat de forma de l’equip de la Plana, que lidera la lliga amb mà de ferro sense haver perdut cap partit en tota la temporada –en part gràcies als despatxos, on va sumar els tres punts que va perdre contra el Vila-real B–, però sobretot perquè els gironins van viatjar ahir a Castelló amb una convocatòria marcada per les baixes, perquè Alsina no podrà comptar amb set dels seus homes, alguns d’ells importants. I és que a les lesions de llarga durada de Pitu Maymí i de Bigas s’hi han sumat els lesionats Crespo i Èric. A més, dues peces clau de l’equip com Lucas Viale i Sascha seran baixa per al partit d’avui per sanció. Tantes absències han provocat que el juvenil Yusseff entri a la llista. Per completar les dificultats, el moment per visitar Castàlia tampoc és l’oportú perquè dimecres el Llagostera tindrà una altra cita molt exigent en les semifinals de la copa Catalunya contra el Prat. “Crec que no tenim res a perdre i molt a guanyar, per això viatgem amb les maletes carregades d’il·lusió aprofitant que moralment estem pletòrics. En aquesta categoria tots els partits són difícils i ara ens toca el líder, però ja hem demostrat que podem superar els grans equips de la lliga”, valora l’entrenador del Llagostera, que una setmana després de guanyar un altre dels aspirants a tot com el Lleida no pensa regalar res als castellonencs.

Com que somiar és gratis i en el futbol pot passar de tot el Llagostera no renuncia a superar les adversitats i continuar amb la inèrcia positiva de resultats que el manté a la zona noble de la classificació, i és que després d’arribar als 21 punts amb la victòria de diumenge passat contra el Lleida els llagosterencs volen continuar fent camí cap a la permanència. De fet, si fossin capaços de tombar el Castelló, els d’Alsina podrien igualar amb el quart classificat i quedarien molt a prop del líder, a més d’ampliar a deu punts el coixí respecte a la zona perillosa de la classificació, mentre que una derrota no seria gens dramàtica perquè es mantindrien en una situació tranquil·la en la zona mitjana de la taula.

LA PRÈVIA

És un partit com qualsevol altre. Que hi hagi més gent al camp ens ha de fer tenir més ganes de jugar però no ha d’espantar ningú
El Castelló és un equip amb moltes virtuts: sobretot no encaixen i al davant no perdonen
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)