3a divisió FEF

Cop sobre la taula del Prat a Badalona

A domicili. Els potablava tornen a sumar un triomf a fora, enfonsant els escapulats. “Hem fet un partit molt dolent”, diu el tècnic local

badalona 0 prat 1

BADALONA:Morales; Robert, Robusté, Moyano, Valentin; Marc Carbó, Adri Díaz; Cris Montes (Abel Suárez, 71’), Toni Jou (Máyor, 58’), Hugo Esteban (Kilian, 52’); i Chema Moreno.AE PRAT:Andrés; Capa, Ricarte, Cardenas, Hector; Putxi, Toni (Pedro Bravo, 87’), Alex Pla, Arjona (Guiu, 76’), Guzmán; i Raillo.GOL:0-1 (52’) Arjona.ÀRBITRE:Recio Moreno.T.G:Als locals Moyano i Chema, i als visitants Capa i Putxi.PÚBLIC:875 espectadors a l’estadi municipal de Badalona.

En un duel català amb moltes urgències, el Prat es va emportar la victòria a costa d’un Badalona que s’enfonsa amb la tercera derrota en quatre partits. Els escapulats, que havien revifat amb l’arribada de Manolo González, van fallar en un dia important. “Hem fet un partit molt dolent i m’agradaria demanar disculpes a l’afició”, va dir el tècnic local després del partit.

El primer temps no va tenir un dominador clar i amb prou feines oportunitats a les porteries. En el segon temps, la diana d’Arjona, rematant una centrada de Ricarte, va encarrilar el partit. La defensa del Prat es va imposar a la intenció del Badalona, que va gaudir de poques oportunitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)