2a divisió FEF

El número màgic

2a divisió B. L’Olot marca tres gols, suma tres punts i ja se situa també a tres punts de la zona de ‘play-off’. Els de Raúl Garrido van acompanyar d’efectivitat un altre partit de bon joc

Olot 3 atl. llevant 0

OLOT:Ballesté; Comas, Alan Baró, Carles Mas; Soler, Vivancos, Hèctor Simón (Arimany, 80’), Pedro, Chavarría; Salinas (Peque, 66’) i Xumetra (Natalio, 77’).ATLÈTIC LLEVANT:Cárdenas; Rubén García, Pereira, Falcón, Nacho Ruiz (Ferni, 66’); Bernal, Arturo Molina, Blesa (Giorgi, 75’), Cantero (Christian, 66’); Chuma i Ontiveros.GOLS:1-0 (49’) Xumetra. 2-0 (55’) Salinas. 3-0 (75’) Xumetra.ÀRBITRE:Lucena Perdomo.T.G.:als locals Salinas, Comas, Vivi i Soler, i als visitants Cantero i Molina.T.V.:cap.PÚBLIC:1.016 espectadors al municipal d’Olot.

El futbol devia a l’Olot una tarda com la d’ahir. Si els mèrits s’acumulessin en un got, es podria dir que va vessar contra l’Atlètic Llevant. El filial granota va pagar els plats trencats de la poca efectivitat que havien tingut fins aleshores els atacants de Raúl Garrido. N’és la prova que van marcar els dos davanters que van ser titulars: Jordi Xumetra, que va tornar a oferir la seva millor versió, i Álvaro Salinas, que va mantenir la progressió que ja havia mostrat la setmana anterior a Vila-real.

Xumetra va ser la principal arma atacant de l’Olot, però si va poder disparar va ser gràcies a Pedro del Campo. L’empordanès juga i fa jugar, i contra l’Atlètic Llevant va tornar a ser l’amo del mig del camp. Va fer l’assistència que va permetre a la bala de l’Estartit quedar sol a la frontal de l’àrea i perforar la porteria de Cárdenas. El porter del filial del Llevant no va poder arribar a un xut ben ajustat al pal dret.

Així va començar una segona part de glòria per a l’Olot. El gol de Xumetra en el 49 va desacomplexar els garrotxins, que en els primers 45 minuts havien tingut molt de control, però poques oportunitats. Havien dominat la possessió de la pilota i havien arribat a camp contrari una vegada i una altra, sobretot per la banda dreta de José Antonio Soler, però no havien anat més enllà. En canvi, després de la represa tot va canviar. De fet, només sis minuts després de l’1-0, va arribar el segon. Álvaro Salinas, de davanter centre a l’àrea petita, va tocar de manera precisa una passada de la mort de Soler que ja era perillosa per si mateixa i va noquejar l’Atlètic Llevant (2-0, 55’).

La cirera

Tevenet va intentar sacsejar el seu equip amb un doble canvi ràpid, però no va servir per aclarir les idees dels valencians, que van acabar atacant més amb el cor que amb el cap. No van generar gaire inquietud a la porteria de Pol Ballesté i l’Olot va aprofitar una jugada amb superioritat per clavar-los el 3-0. El gol va tornar a portar la firma de Xumetra, que, sense companyia al segon pal, només va haver d’esperar la centrada de Peque (3-0, 75’).

L’estadi municipal va ser una festa. La golejada va ser el millor escalf per als més de mil espectadors que van desafiar el fred i van acabar gaudint del número màgic: els tres gols van donar a l’Olot tres punts que l’acosten a una sola victòria de la zona de play-off d’ascens. Els de Garrido ja no tenen cap por de mirar cap amunt: encadenen vuit jornades sense perdre i no mostren cap símptoma d’esgotament. Ben al contrari.

ELS VESTIDORS

Estem fent els passos que tots volem, hem de ser conscients de la dificultat de guanyar i que fer el pas no és gens fàcil

LA SÈRIE

Hem d’estar contents del que transmetem i de la manera com juguem a casa i a fora
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
L’Olot encadena vuit jornades sense perdre, des del 29 de setembre contra la Nucia (2-1)
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)