Vilatenim perd la bona ratxa

Cop dur. El Figueres perd a casa contra el Castelldefels (0-2) i deixa escapar una gran oportunitat per fer un salt en la classificació

figueres 0 castelldefels 2

FIGUERES:Roman, Pol Tarrenchs (Genís Balaguer, 75’), Gallardo, Oriol Ayala, Joel Arumí, Gabri Vidal (Ousman, 56’), Pol Blay, Oriol Pujadas, Duba, Abel Fàbregas (Pepu Soler, 45’) i Ivan Vidal.CASTELLDEFELS:Romero, Juanito, Ramón Marimón, Alan, Miranda, Joel Coch, Kike Ramírez (Dani Sánchez, 87’), Jaume Aparicio (Ferreira, 79’), Aumatell (Sergi Gestí, 71’), Peke i Blasco.GOLS:0-1 (42’) Jaume Aparicio. 0-2 (76’) Kike Ramírez.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:A Kike Ramírez, Juanito, Miranda i Iván Vidal.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 300 espectadors a l’estadi de Vilatenim.

Després de guanyar diumenge passat al camp de l’Horta i sabent que en la pròxima jornada els tres punts estan assegurats perquè tocaria jugar contra el Reus, el Figueres ahir ho tenia tot de cara per confirmar el pas endavant que es buscava amb el canvi de tècnic, però no va poder ser perquè el Castelldefels es va endur el botí de Vilatenim (0-2) i va trencar la ratxa de cinc partits sense perdre a casa dels figuerencs.

El guió del partit podia haver estat completament diferent si la Unió hagués aprofitat l’empenta inicial que va tenir per obrir el marcador. Va estar a punt, ja que Duba va tenir una grandíssima ocasió al minut 6, però la seva rematada va sortir desviada molt a prop del pal. Des de llavors poques arribades van tenir els figuerencs. De fet, en la primera part ja no van disposar de cap ocasió més i el Castelldefels va anar entrant a poc a poc en el partit fins que en el 42’ Jaume Aparicio va aprofitar una pilota morta dins l’àrea per fer el 0-1.

En la segona part el Figueres va buscar el gol de l’empat amb el cor, penjant moltes pilotes a l’àrea que no van trobar rematador. El Castelldefels, en canvi, va arribar poc però bé: primer va tenir un penal que Aumatell va xutar al travesser i ja en el tram final Kiko Ramírez va culminar un contraatac amb un xut que va significar el 0-2 definitiu.

No quedaven més invents per fer que el rival baixés el nivell i hem forçat córners i ocasions, però no hem estat encertats i ells sí en el 0-2
L’ànima i l’esforç que hi posàvem han acabat minvats. El rival ha gestionat bé l’avantatge 0-1