2a divisió FEF

Valentia competitiva

Bon punt. El Peralada no s’empetiteix al camp de l’Europa, es defensa bé i, amb les ocasions de Pime al segon temps, podria haver-se emportat el triomf

europa 0 peralada 0

EUROPA:Marc Priego, Sergi Pastells, Guti, Castell, Prats, Uri, Jordi Cano, Alberto, Martínez (Sergi Monsó, 80’), Varona (Gabi López, 66’) i David Jiménez (Kilian, 27’).PERALADA:Aroca, Carles Puig, Toni Cunill, Canal, Guillem Jiménez, Jorge Torres, Iván Amoedo (Sergi Romero, 45’), Èric Vilanova (Ritxi, 61’), Xavi Ferrón, Pime (Bertomeu, 80’) i Marc Medina.ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:A Xavi Ferrón, Castell, Uri i Guillem.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 600 espectadors al Nou Sardenya.

El Peralada continua mostrant un bon rendiment i ahir va aconseguir un bon punt en un dels camps més complicats del grup. Els de Carbó, però, van tenir, fins i tot, ocasions per endur-se la victòria.

El partit va començar amb un Peralada envalentit i sense complexos. En el 5’, Marc Medina gairebé va arribar a impactar una pilota davant del porter Priego, i dos minuts després Ferrón va caure dins de l’àrea en una jugada contestada pels empordanesos. L’Europa es va treure la son de les orelles i Pastells va gaudir de la primera arribada dels escapulats amb una rematada al pal curt amb el taló que Aroca va aturar en dos temps (11’). En el 26, els del barri de Gràcia van tornar a avisar amb una centrada de Jordi Cano que Martínez va pentinar amb el cap, però la pilota va sortir fora al segon pal. Just a la mitja hora, de nou, Martínez va intentar contactar una centrada, però en aquest cas Guillem es va avançar molt bé quan el davanter es disposava a fer gol. El Peralada replicava quan podia a pilota aturada –Cunill va rematar un córner però un defensor va refusar a fora (32’)– i també en alguna contra com la que Pime va iniciar i Ferrón va acabar creuant davant Priego (36’).

El tram final de la primera part va ser un canvi de cops constants i Jordi Cano va enviar a l’exterior de la xarxa una centrada que l’havia deixat sol al segon pal (38’).

Pime, molt a prop

En la segona meitat, el nivell competitiu del Peralada no va baixar gens. L’Europa va generar perill sempre a través de les botes de Jordi Cano, però els xampanyers no van renunciar a l’atac i Pime va gaudir de tres ocasions molt bones. La primera després que Cunill canviés de pal una falta lateral –el davanter la va enviar a fora (58’)–, la segona va provar una vaselina davant Priego quan estava tot sol (62’) i en la tercera no va aprofitar un refús de Priego (74’), en l’última arribada amb perill de l’enfrontament.

En la segona part hem tingut alguna ocasió per guanyar, però donem per bo l’empat. Hem de felicitar tot l’equip pel treball realitzat
Hem concedit poques ocasions a l’Europa i això té molt mèrit contra un dels millors locals
Albert Carbó
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)