3a divisió FEF

Així també s’hi val

Per la mínima. El Banyoles s’imposa a un combatiu San Cristóbal amb un solitari gol de Cristian en la primera meitat, en un duel poc lluït, igualat i d’anades i vingudes

BANYOLES 1 SAN CRISTÓBAL 0

BANYOLES:Martí Bartina, Genís, Quimo, Nil Pàmies, Sala, Toni Güell, Bech, Majó (Andreu, 54’), Henry, Adrià Casanova (Èric Gispert, 70’) i Cristian (Moha, 68’).SAN CRISTÓBAL:Menargues, Sierra, Carlos, Ricki, Cristian, Oliver (Junior, 72’), Sergi, Suárez (Burgos, 56’), Zárate, Cantí i Domingo.GOLS:1-0 (33’) Cristian.ÀRBITRE:Oltra Sáez.T.G.:Al local Sala i als visitants Sierra i Zárate.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 300 espectadors a l’estadi Miquel Coromina i Moretó.

El Banyoles es va refer de la derrota en el derbi contra el Peralada amb un triomf molt costerut i suat contra el San Cristóbal, que va fer mèrits suficients per empatar el partit però no va estar encertat de cara a porteria. El joc directe dels de Terrassa va fer molt mal als d’Adam Fontes, que van aprofitar una de les poques ocasions de què van disposar en la primera meitat per anotar l’únic gol del partit. Cristian es va avançar al seu marcador després d’una centrada i, des del segon pal, va posar al davant els del Pla de l’Estany. A la represa, Martí Bartina va neutralitzar les arribades a la contra dels visitants, mentre els banyolins tancaven bé les línies. Amb el partit obert i les embranzides del rival, els homes d’Adam Fontes van gaudir de bons contraatacs per ampliar l’avantatge, tot i que amb poques llums en els metres finals. Els tres punts es van quedar a casa patint de valent, treballant i defensant-se amb ungles i dents el gol de Cristian. A mitja taula, l’equip va encarrilant el camí cap a la salvació mostrant una versió que li pot servir en altres partits, més pràctica, efectiva i corrent menys riscos que de costum. En la propera jornada s’enfrontaran al Manresa, que és el seu més immediat perseguidor.

ELS VESTIDORS

Hem aprofitat una de les poques ocasions que hem tingut i hem defensat molt bé el resultat. Ens ha costat tenir la pilota
Altres vegades hem perdut jugant bé. Avui, sense fer un gran partit, hem aconseguit tres punts molt valuosos
Adam Fontes
entrenador del Banyoles
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)