2a divisió FEF

El zero es comença a consolidar

2a divisió B. El Llagostera encadena dos partits sense rebre gols, un fet que sols havia passat una vegada en els primers dotze partits

Del començament de temporada del Llagostera només hi havia un aspecte que podia preocupar els blau-i-vermells. Era el nivell defensiu de l’equip, que tot i no ser dolent no era suficient per deixar la porteria a zero. De fet, en les primeres dotze jornades de lliga els d’Oriol Alsina només es van quedar sense encaixar un gol en el partit al camp de l’Oriola (0-3). Aquesta tendència, però, comença a canviar, i en els dos darrers partits el Llagostera ha confirmat la millora en aquest aspecte i ha deixat la porteria de Marcos imbatuda. Contra el Lleida al municipal, mantenir la porteria a zero va permetre al Llagostera que el gol de Magallán donés la victòria (1-0), mentre que diumenge al camp del Castelló (0-0) el zero en contra va servir per mantenir el punt inicial. Un element comú en els tres partits que el Llagostera ha deixat la porteria a zero és la presència en l’onze del jove central Diego González, que a més va veure porteria al camp de l’Oriola marcant el definitiu 0-3 des del punt de penal. El de Castelló ha jugat quatre partits més a banda dels de la porteria a zero i en tots el Llagostera només ha rebut un gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)