2a divisió FEF

Amb la mirada posada en la primera final

Copa Catalunya. El Llagostera rep la visita del Prat (20h) amb l’objectiu de fer valer la dita que la tercera és la bona

Per tercera vegada en la seva història el Llagostera jugarà avui una de les semifinals de la copa Catalunya i només té una cosa entre cella i cella: jugar la final d’aquesta competició per primera vegada. Per aconseguir-ho els llagosterencs hauran de superar el Prat aquest vespre (20 h) –l’eliminatòria és a partit únic– en un partit en què el protagonisme serà per als que han jugat menys minuts en la lliga. “Nosaltres donem molta importància a aquesta competició perquè mai hem estat a la final i ens fa molta il·lusió poder-hi arribar per fi. Però hem de ser justos i hi ha molts jugadors que estan entrenant molt bé i que quan han sortit han estat a bon nivell que es mereixen tenir una oportunitat així”, valora el tècnic Oriol Alsina. En aquest sentit, serà l’hora de jugadors com el porter Carles Santaló, l’únic jugador de la plantilla que encara no ha debutat, i d’homes com Aimar, Pol Gómez, Pasquina, Adri Lledó i Yeray, que en les darreres jornades han tingut molt pocs minuts.

Per tenir el premi de jugar la final contra l’Hospitalet o el Badalona, que disputaran també avui l’altra semifinal, el Llagostera sap que haurà de patir per superar el Prat, que arriba animat després de guanyar diumenge i acostar-se a la permanència. “L’exigència serà com un partit de lliga, i és que el Prat és un equip que sempre competeix bé i per obtenir un resultat positiu has de suar de valent. Hem jugat molts partits contra ells els darrers anys i sempre han estat molt igualats”, analitza Alsina, que no creu que tot i que l’eliminatòria es jugui al municipal siguin més favorits: “Sempre prefereixes jugar a casa, però contra el Prat és indiferent perquè son camps molt similars i seria gairebé el mateix si juguéssim allà.”

LA PRÈVIA

Hi ha jugadors que estan entrenant molt bé i que quan els hem necessitat han estat a bon nivell que es mereixen una oportunitat així
Donem molta importància a aquesta competició perquè mai hem estat a la final
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)