2a divisió FEF

El Llagostera, a la final de la copa Catalunya

A la tercera. Els llagosterencs superen el Prat (2-1) al municipal i es jugaran el títol contra L’Hospitalet, que ha superat el Badalona als penals

El Llagostera ha aconseguit la classificació per la final de la copa Catalunya absoluta per primera vegada en la seva història –havia perdut dues vegades a semifinals. Els d’Oriol Alsina han hagut de patir de valent, però al final han aconseguit la victòria contra el Prat (2-1) i es jugaran el títol contra L’Hospitalet, que ha superat el Badalona als penals després d’empatar el partit (2-2) en els noranta minuts.

Els llagosterencs han tingut una dificultat afegida, i és que han hagut de remuntar el partit perquè el Prat s’ha avançat en el marcador a l’inici de la segona part amb un gol de Pedro Bravo. La reacció del Llagostera ha estat excel·lent, i és que en pocs minuts Sascha i Sergio Cortés han culminat dues bones jugades col·lectives per situar el 2-1 definitiu al marcador.