2a divisió FEF

Una remuntada que val el bitllet per a la final

Copa Catalunya. El Llagostera lluitarà pel títol després de capgirar el marcador contra el Prat gràcies a les dianes de Sascha i Sergio Cortés (2-1)

LLAGOSTERA 2 PRAT 1

LLAGOSTERA:Santaló; Aimar, Lucas Viale (Noel, 71’), Pol Gómez, Diego (Dalmau, 71’); Yeray, Juvanteny (Magallán, 58’); Adri Lledó (Gil, 77’), Pasquina (Kuku, 83’), Nahuel (Cortés, 50’); i Sascha.PRAT:Andrés; Salva, Capa, Javi Morales, Ricarte (Argilaga, 46’); Putxi, Guzmán (Pla, 76’), Guiu; Moha (Faysal, 80’), Pedro Bravo (Arjona, 64’) i Raíllo.GOLS:0-1 (56’) Pedro Bravo. 1-1 (67’) Sascha. 2-1 (74’) Cortés.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:als locals Yeray; i als visitants Javi Morales i Moha.PÚBLIC:uns 200 espectadors.

Per primera vegada en la seva història el Llagostera jugarà la final de la copa Catalunya, ja que, com diu el tòpic, al tercer cop no falla. Després de caure les dues primeres vegades que havia jugat les semifinals, els llagosterencs ahir no van tornar a fallar i van superar el Prat (2-1) per aconseguir el bitllet per la final, que jugaran contra l’Hospitalet.

La classificació, per si no fos prou premi, es va celebrar encara més perquè es va haver de suar de valent. Amb molts jugadors dels que menys minuts han tingut durant la temporada –dels indiscutibles, només Sascha i Lucas Viale, que diumenge passat estaven sancionats, van ser titulars–, el Llagostera es va trobar un Prat amb un onze que podria ser el de qualsevol partit de lliga. A més, la intensitat va ser altíssima durant els noranta minuts. Els dos equips volien el premi.

En la primera part podria haver passat de tot, però no va passar res. Tant el Llagostera com el Prat van tenir bones arribades per obrir el marcador i encarrilar el partit, però els va faltar afinar la punteria. En la segona part, en canvi, hi va haver menys ocasions però en gairebé totes hi va haver premi. Amb el partit molt igualat, el primer que va treure premi va ser el Prat, que es va avançar en el marcador amb una diana de Pedro Bravo després d’una centrada rasa de Salva (0-1, 56’). Els d’Alsina van semblar tocats uns minuts, però de cop van reaccionar, i de quina manera, perquè en set minuts van capgirar el partit. Primer Sascha, amb un xut sec després d’un rebot i una gran jugada col·lectiva, va empatar el partit (1-1, 67’) i després Cortés, amb un golàs per l’escaire des de la frontal, va fer el 2-1 en el 74’. A partir de llavors es va haver de patir, tancats al darrere, però cap ocasió va fer perillar realment la classificació.

Contra el Prat sempre decideixen petites coses i avui hem estat més encertats que ells. Ha estat un gran partit dels dos equips
Un dia més hem començat perdent i ho hem aixecat per la mentalitat d’aquest equip