3a divisió FEF

Que el ritme no s’aturi

3a divisió. El Peralada rep el Terrassa (a les 16.30 h), un altre candidat a l’ascens. Els vallesans no espanten un equip xampanyer embalat

El Peralada rep la visita del Terrassa (a les 16.30 h), el tercer classificat de la taula i un dels múltiples candidats a lluitar per l’ascens de categoria, per pressupost i per plantilla. El conjunt dirigit per Albert Carbó, que disposarà de la plantilla al complet, està en el millor moment del curs –només ha perdut un partit dels últims vuit que ha disputat– i intentarà esgarrapar punts a un equip de la zona alta per acostar-se a aquesta.

Els de l’Alt Empordà van fer un bon partit al Nou Sardenya contra l’Europa (sisè) i davant la seva afició lluitaran per tornar al camí del triomf i afrontar l’aturada amb molta més confiança.

Josu Currais, a escena

El futbolista de Castelló d’Empúries fa tres setmanes que s’entrena amb el grup però el club no li pot activar la fitxa professional fins a l’1 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)