2a divisió FEF

Guanyar vol dir continuar somiant

2a divisió B. El Llagostera rep la visita del València Mestalla (12 h) conscient que els tres punts el situarien en una situació de privilegi

En una jornada amb dos duels directes entre equips de la zona alta de la classificació com l’Andorra-Lleida i el Barça B-Castelló el Llagostera en vol sortir beneficiat, i és que una victòria el podria situar en la quarta posició o, si més no, encara més a prop dels dos punts que el separen ara. La via per aconseguir aquest pas endavant passa per tancar una gran setmana –amb l’empat a Castelló (0-0) i la classificació per a la final de la copa Catalunya– superant el València Mestalla. “Després de sumar quatre punts en els dos últims partits ens hem guanyat aquesta oportunitat de fer un salt endavant i ho volem aconseguir, tot i que sabem que no serà gens fàcil”, comenta el tècnic Oriol Alsina.

El repte del Llagostera no és només sumar els tres punts, sinó trencar una mala ratxa. “No ens ha anat bé cap dia”, reconeix Alsina sobre els partits que els blau-i-vermells han jugat aquesta temporada contra els filials, i és que contra l’Eixea (2-2) –filial de l’Osca– i el Barça B (1-1) no va passar de l’empat a casa, mentre que va perdre contra el Vila-real B (0-3) i l’Atlètic Llevant (1-0). A més, el Llagostera tindrà la dificultat afegida d’haver jugat dimecres un partit molt intens, que si bé és cert que molts dels titulars van descansar molts minuts sí que ha carregat de més cansament les cames. “Vam intentar regular el màxim possible els minuts però sempre prefereixes venir d’una setmana neta perquè alguns jugadors van fer més esforços dels que voldríem”, valora l’entrenador d’Arenys, que tanmateix no vol que afecti el rendiment: “Tenim l’avantatge d’haver disputat els dos partits a casa i no haver hagut de viatjar, així que el hàndicap d’haver jugat entre setmana el podem i l’hem de suplir amb ganes i il·lusió, competint com sempre al cent vint per cent perquè així segur que tindrem les nostres oportunitats”.

Hi ha un altre motiu que fa que el duel contra el Mestalla no arribi en el millor moment per als interessos llagosterencs, i és que el filial valencianista es troba en un moment dolç. Després d’un inici de temporada força complicat amb la zona de descens sempre a tocar, el València Mestalla ha fet un pas endavant en les últimes jornades i arribarà a Llagostera després de sumar 10 punts dels últims 12. “És l’equip en millor dinàmica de la lliga i serà un rival molt perillós. Hem d’estar molt bé sobretot en defensa perquè és un equip amb jugadors ràpids a les bandes i que en la transició et fa molt mal. El més important és que mantinguem aquesta contundència defensiva i aprofitem alguna ocasió, sabent que tampoc en tindrem gaires perquè defensen molt bé”, analitza Oriol Alsina.

LA PRÈVIA

És l’equip en millor dinàmica i serà un rival perillós. Tenen jugadors molt ràpids a les bandes i en les transicions et pot fer molt mal
Ens hem guanyat aquesta oportunitat de fer un salt endavant i ho volem aconseguir
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)