3a divisió FEF

Els errors es paguen cars

3a divisió. El Banyoles té ben controlat el partit, amb el marcador a favor, però un penal absurd fa canviar el guió i acaba perdent

MANRESA 2 BANYOLES 1

MANRESA:Pol Busquets, Jonny, Castanyer, Solernou, Moha (Biel, 60’), Bernat, Cuello, Sarmiento (Florent, 60’), Walter, Joel i Orellana (Dani Ruiz, 77’).BANYOLES:Bartrina, Sala, Quimo, Nil, Ferru, Bech, Toni, Èric (Majó, 54’), Moha (Mercader, 77’), Cris i Adrià (Henry, 65’).GOLS:0-1 (49’) Adrià. 1-1 (74’) Walter, de penal. 2-1 (83’) Dani Ruiz.ÀRBITRE:Luceño Soriano.T.G.:Als locals Sarmiento i Joel; i als visitants Ferru, Quimo i Nil.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 150 espectadors a les grades del nou estadi municipal del Congost de Manresa.

Una acció pot ser determinant per al desenllaç final d’un partit. I això és el que va passar a Manresa, en un duel entre rivals directes que va acabar amb victòria local després de la remuntada manresana en el tram final. En la primera meitat, el Banyoles va cedir el protagonisme a l’equip local, en un primer acte fred i sense cap ocasió clara per part de cap dels dos equips. En la represa, els d’Adam Fontes van mostrar la seva versió més efectiva i es van avançar en la primera ocasió de què van disposar. Amb el matx controlat i ben situats en defensa, només una errada va privar de la victòria els del Pla de l’Estany. Ferru es va llançar dins de l’àrea i va cometre un penal absurd que va donar vida al Manresa. Els del Congost no només van transformar el penal, sinó que van aprofitar un servei de cantonada per culminar la remuntada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)