2a divisió FEF

El cansament es deixa veure

2a divisió B. El Llagostera cedeix l’empat contra el València Mestalla després d’avançar-se molt aviat i resistir el domini dels visitants fins al gol de Jordi Sánchez en el minut 73

llagostera 1 v. mestalla 1

LLAGOSTERA:Marcos; Dalmau, Lucas Viale, Diego, Maynau; David García, Magallán; Cortés (Adri Lledó, 78’), Gil (Kuku, 83’), Nahuel (Pasquina, 67’); i Sascha.VALÈNCIA MESTALLA:Rivero; Ferris, Javi Jiménez, Hugo, Guerrero; Adri Gómez, Esquerdo, Alfred Planas (Fran González, 64’), Pascu; Moreno (Pablo, 86’) i Jordi Sánchez.GOLS:1-0 (5’) Nahuel. 1-1 (73’) Jordi Sánchez.ÀRBITRE:Aranda Anquela.T.G.:als locals Nahuel i Sascha; i als visitants Hugo i Jordi Sánchez.PÚBLIC:uns 600 espectadors.

Un empat sempre té moltes lectures i el que va aconseguir ahir el Llagostera al municipal contra el València Mestalla (1-1), més. L’anàlisi optimista és que els d’Oriol Alsina mantenen la inèrcia positiva i continuen sumant per mantenir-se en la zona mitjana-alta de la classificació; també allarguen la bona línia a casa, on només han perdut un partit en tot el curs, i a més treuen un punt d’un partit en què el control el va tenir gairebé en tot moment el filial valencianista. Per contra, l’empat va deixar un regust amarg, perquè els llagosterencs es van quedar amb la mel a la boca després d’avançar-se molt aviat amb un gol de Nahuel, tenir bones ocasions per fer el segon i veure com el Mestalla empatava el partit a les acaballes. A més, el gol de Jordi Sánchez, el que empatava el partit, feia perdre una gran oportunitat perquè els locals s’acostessin encara més a les posicions de play-off.

Arrencada fulgurant

L’inici del partit va ser del Llagostera. Els gironins van sortir amb una marxa més i van aconseguir treure’n profit, i és que Nahuel va fer l’1-0 en el minut 5 amb una volea imparable des de la frontal després del refús d’un córner. No era la primera ocasió dels locals, i és que en la jugada anterior Magallán havia estat a punt d’obrir la llauna amb un gran xut. El gol tampoc va frenar l’empenta del Llagostera, que amb una pressió molt alta va complicar moltíssim el joc del filial valencianista. De fet, en una recuperació a tres quarts de camp de David García va estar a punt d’arribar el segon, però Rivero va treure una mà providencial i va evitar el gol de Nahuel en un xut encreuat (14’). Van ser vint minuts molt bons del Llagostera que podrien haver tingut un premi més gran, però el ritme tan alt va ser impossible de mantenir.

Una amenaça constant

A partir del minut 20, quan la tensió del Llagostera va baixar un pèl, el domini del partit va ser completament del Mestalla. Tot i això, la primera part es va anar consumint sense que passés absolutament res, i és que el Llagostera, molt ben col·locat, només va concedir xuts llunyans que Marcos va resoldre sense cap mena de problema.

Després de la represa, el guió va canviar. El cansament d’haver jugat dimecres es va començar a deixar veure i el Llagostera ho va pagar concedint més espais entre línies, que el Mestalla va saber aprofitar per ser cada vegada més perillós. De fet, en el minut 55, Marcos va evitar l’empat amb dues mans miraculoses. Tot i el domini visitant, el Llagostera no es va arronsar i també va tenir dues ocasions per fer el segon, sobretot en una rematada de cap de David García que va sortir molt a prop del pal. Just en la jugada següent, però, qui no va fallar amb la testa va ser Jordi Sánchez, que va fer l’1-1 aprofitant una bona centrada de Pascu (73’). Amb l’1-1, el Mestalla va fer un pas enrere i el Llagostera ho va aprofitar per buscar el gol amb molta insistència, i el va tenir a tocar en una rematada de cap de Kuku que es va estavellar al pal.

Contra el Mestalla, en el moment en què no estàs del tot bé físicament, és molt complicat. Tot i això, Kuku ha estat a punt de fer el 2-1 al final
Cada vegada tenim més assimilats els conceptes, més variants per atacar i solidesa al darrere