2a divisió FEF

En la millor dinàmica

2a divisió B. L’empat a zero aconseguit al Rico Pérez contra l’Hèrcules permet a l’Olot ampliar la ratxa sense perdre fins als nou partits i convertir-se en l’equip menys golejat de tot el grup 3

L’Olot continua amb la seva gran ratxa de partits sense perdre, que al Rico Pérez contra l’Hèrcules es va enfilar fins a les nou jornades. Els olotins són l’equip en millor dinàmica de tot el grup tercer després de la derrota del Castelló a l’estadi Johan Cruyff contra el Barça B, que li va fer perdre el lideratge i la imbatibilitat. En els nou partits, els de Raúl Garrido han aconseguit 15 dels 27 punts possibles gràcies a les tres victòries –contra el Nàstic (2-1), l’Eixea (0-2 i l’Atlètic Llevant (3-0)– i els sis empats –contra el Sabadell, l’Espanyol B i el Vila-real B (1-1) i contra el Badalona, el Prat i l’Hèrcules (0-0)–. La solidesa defensiva mostrada pels de la Garrotxa és una de les claus de l’èxit en aquest tram, i és que, en les últimes set jornades, Pol Ballesté només ha hagut de recollir la pilota de dins de la seva porteria en dues ocasions. De fet, l’Olot ja és l’equip que menys gols rep del grup tercer amb nou dianes en total, l’únic que no arriba als dos dígits, i és també el tercer bloc entre els 80 de segona B que menys n’encaixa –només el superen el Cartagena (6 dianes) i el San Fernando (8), tots dos del grup quart.

La part alta, a tocar

Tot i que l’Olot està encara en la novena posició després de la sèrie de nou partits invicte, els olotins tenen en el punt de mira la part alta de la taula per engrescar la seva afició. Amb més de mig camí cap a la permanència fet, els garrotxins volen fer un pas més i tenen encerclat en el calendari el matx a casa contra l’Oriola, el cuer. L’ambició de sumar els tres punts, encadenar deu jornades sense perdre i igualar així la millor ratxa d’imbatibilitat del curs passat del club a segona B i, a més, aprofitar els duels directes entre la Nucia i el Llagostera o el Castelló i l’Andorra són les motivacions d’un Olot convençut que es veu fort davant de qualsevol rival.

UN MUR

L’Olot ha encaixat només dos gols en els últims set enfrontaments del campionat
9 jornades
Olot 15 de 27
3 victòries / 6 empats
8 jornades
Barça B 14 de 24
3 victòries / 5 empats
5 jornades
Espanyol B 13 de 15
4 victòries / 1 empat
Sabadell 11 de 15
3 victòries / 2 empats
Cornellà 11 de 15
3 victòries / 2 empats
València Mestalla 11 de 15
3 victòries / 2 empats
3 jornades
Llagostera 5 de 9
1 victòria / 2 empats
2 jornades
Nàstic 6 de 6
2 victòries
La Nucia 4 de 6
1 victòria / 1 empat
Ebre 2 de 6
3 victòries / 2 empats
1 jornada
Andorra 3 de 3
1 victòria
Vila-real B 1 de 3
1 empat
Hèrcules 1 de 3
1 empat
Badalona 1 de 3
1 empat
Oriola 1 de 3
1 empat
0 jornades
Castelló, Atlètic Llevant, Eixea, AE Prat, Lleida Esportiu.
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)