3a divisió FEF

Vint dies sense partit i tres punts caiguts del cel

3a divisió. El Figueres ha sumat el triomf contra Reus sense jugar i no tornarà a competir fins al dia 15 per la disputa de la copa de les Regions

El Figueres ha viscut unes últimes setmanes molt intenses, amb la destitució de Xavi Agustí i l’arribada a la banqueta de Javi Salamero com a detonant. Per això, l’equip necessita dies per anar assimilant les noves directrius del tècnic aragonès. En aquest sentit la Unió s’ha trobat una situació ideal, ja que els figuerencs gaudiran de l’aturada més llarga possible amb la temporada en marxa. A més, aquest parèntesi competitiu arriba després de la derrota 0-2 a Vilatenim contra el Castelldefels, que va provocar la primera trontollada del canvi de direcció per inesperada i perquè trencava la bona dinàmica dels figuerencs com a locals.

En total, el Figueres es troba enmig d’una aturada de vint dies, que vol dir gaudir de l’oportunitat de fer gairebé una pretemporada amb la competició en marxa. Diumenge ja no va jugar perquè li tocava enfrontar-se al Reus, i, per tant, va poder descansar, i el pròxim cap de setmana tampoc s’haurà de vestir de curt perquè la competició s’atura coincidint amb el pont de la Puríssima i la disputa de la copa de les Regions UEFA, que disputa la selecció catalana amateur, formada pràcticament al complet per jugadors de tercera, i en la qual tenien possibilitats d’entrar Bora, Gelmà i Uri Ayala, que finalment van caure de la llista definitiva. Aquests vint dies que van del partit que la Unió va jugar contra el Castelldefels (0-2) al que jugarà contra la Pobla de Mafumet el 15 de desembre, són els que el tècnic Javi Salamero ha d’aprofitar per millorar la imatge de l’equip i afrontar el final de la primera volta amb més garanties.

Tres punts d’or

El millor de tot és que el descans del que gaudirà la Unió ha anat acompanyat amb tres punts que, vist com costa aconseguir-los sobre el terreny de joc, tenen un valor incalculable per molt que tots els equips de la lliga els tinguin assegurats. I és que, sense la victòria automàtica contra el Reus, el Figueres estaria ara mateix amb 15 punts en la dissetena posició, amb només tres de marge respecte a la zona de descens. Ara, en canvi, els figuerencs afrontaran els dos partits que queden abans d’acabar l’any –a Vilatenim contra una Pobla de Mafumet que fa sis partits que no guanya i al camp del cuer, l’Igualada– amb un coixí de sis punts i a només un partit de distància respecte als quatre equips que té davant en la taula, i després tornarà a gaudir d’una aturada per Nadal.

INACTIVITAT

20
Dies
sense jugar viurà la Unió entre el partit contra el Castelldefels (0-2) i el duel contra la Pobla

ELS MOTIUS

La Unió no va jugar el partit contra el Reus (retirat) i la lliga s’atura per la copa de les Regions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)