2a divisió FEF

L’Olot perd contra el cuer i desaprofita l’ocasió de fer un salt en la taula (0-1)

2a divisió B. L’Oriola s’ha avançat en el 39, però Hèctor Simón podia haver empatat de seguida si no hagués fallat una pena màxima (44’). Els olotins feia nou partits que no perdien

L’Olot ha perdut per la mínima contra el cuer, l’Oriola (0-1). Els de Raúl Garrido acaben amb la ratxa de partits sense perdre (n’encadenaven nou) i desaprofiten una bona ocasió de fer un salt en la taula. Solano ha avançat als visitant en el 39 i en el 44, Hèctor Simón ha pogut empatar però ha errat un penal.

El partit ha començat amb un Oriola valent que ha gaudit de les primeres aproximacions amb perill a través de Cases, que ha intentat una vaselina llunyana i José Carlos, que ha provat una rematada amb el cap que ha sortit fregant per un dels pals de la porteria defensada per Pol Ballesté. L’Olot, poc a poc, ha anat despertant a còpia de control i possessió. Soler ho ha provat des del vèrtex però s’ha trobat amb un Aitor molt ben col·locat i poc després ha estat Hèctor Simón qui ha tingut una nova opció de fer gol. El de Llançà ha rematat amb el cap una centrada de Xumetra però l’esfèrica ha acabat a corner (24’).

L’Oriola, molt ben col·locat, no ha deixat generar joc ofensiu a l’Olot i ha sabut aprofitar una de les poques arribades per avançar-se en el marcador gràcies a una diana de Solano (39’). La reacció olotina ha pogut ser fulgurant, i és que, només tres minuts després Natalio ha rebut un penal però Hèctor Simón ha llançat a fora l’esfèrica (44’).

En la segona part, l’Olot ha sortit decidit a empatar de seguida el partit i Xumetra i Pedro han gaudit d’ocasions. La muralla defensiva del contrincant, però, no ha permès als de la Garrotxa ser profunds i anivellar el partit, i és que, els olotins no han pogut allargar la ratxa de partits sense perdre fins als deu. La derrota impedeix a l’Olot fer un salt important en la classificació.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)