2a divisió FEF

El Llagostera obté un bon empat enmig del no-res

2a divisió B. Els gironins fan un partit sòlid en defensa al camp de La Nucía (0-0) tot i no generar cap ocasió clara durant els noranta minuts

la nucía 0 llagostera 0

LA NUCÍA:Fornés; Juanma Ortiz, Neftalé, Julen, Hermosa; Juanan, Fran Moreno; Agüero (Juanjo, 60’), Sergi (Fofo, 60’), Morgado; i Titi.LLAGOSTERA:Marcos; Dalmau, Lucas Viale, Diego, Maynau; David García, Magallán; Cortés (Pasquina, 87’), Gil Muntadas, Nahuel (Crespo, 69’); i Sascha (Kuku, 74’).ÀRBITRE:Díaz Escudero.T.G.:Als locals Agüero, Hermosa, Monreal, Titi i Juanjo; i als visitants David García i Sascha.T.V.:Directa al visitant Gil Muntadas (85’).

Difícilment es podria trobar algun espectador que disfrutés de valent veient el partit d’ahir entre La Nucía i el Llagostera, ja que ahir va ser un d’aquells dies en què els dos equips van ser el màxim de prudents possible per evitar la derrota. Òbviament el partit va acabar sense gols, però és que pràcticament no hi va haver ni una sola ocasió clara, sobretot per part d’un Llagostera que es va centrar molt més en mantenir la porteria a zero. El punt, això sí, permet als d’Oriol Alsina encadenar quatre partits sense perdre i, tot i descendir una posició, mantenir-se a tres punts de la quarta posició i amb nou de marge respecte a la zona de descens. La pitjor notícia del partit, de fet, va ser l’expulsió de Gil a les acaballes, que li farà perdre’s l’enfrontament contra l’Olot de dissabte que ve.

Possessió local estèril

Des del primer moment el partit no va enganyar. En les primeres jugades ja es va veure que el Llagostera cedia la iniciativa a La Nucía, que a través de possessions llargues intentava superar la defensa gironina. No se’n va sortir mai. I si una cosa tenien clara els locals és que no podien tenir cap pèrdua en zona de construcció per evitar una contra del Llagostera. Alguna va tenir, però els d’Alsina estaven massa lluny de l’àrea del rival per aprofitar-ho. Tot i tenir sempre la pilota, tot el perill de La Nucía va arribar en l’estratègia, però Marcos va respondre bé, sobretot amb una gran estirada després d’un remat de Fran Moreno.

En la represa el Llagostera va semblar que volia tenir més pilota per mirar d’arribar més a l’àrea dels locals, però no ho va aconseguir i La Nucía va tornar a aconseguir el control del partit. Com els havia passat en la primera part, però, els locals no van saber superar la defensa llagosterenca ni tan sols en els últims minuts, quan el Llagostera es va defensar amb deu per l’expulsió de Gil. Fran Moreno va ser l’únic que va tenir una bona ocasió, però va tornar a trobar una bona resposta de Marcos.

ELS VESTIDORS

És un punt de mèrit. Marxo molt orgullós pel treball de l’equip per treure aquest punt d’un camp tan complicat com aquest

VITAL

Ells han tingut la possessió, però és dels partits en què menys ocasions de gol hi ha hagut
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

LA CREU

Marcos va ser clau per salvar el Llagostera en les dues ocasions clares dels locals
L’expulsió de Gil taca el quart partit consecutiu dels gironins sense perdre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)