Girona

“Sé que el meu rendiment ha de ser millor”

Girona. Samu Saiz ha parlat a través de les xarxes socials del club per valorar l’actual situació de l’equip i els seus primers passos com a jugador blanc-i-vermell

El mitjapunta del Girona Samu Saiz ha repassat la situació que travessa l’equip i els seus primers mesos al club, a través de les xarxes socials de l’entitat. El madrileny s’ha mostrat optimista amb el rendiment de la plantilla i admet que li està costant aclimatar-se de nou a segona A i rendir al nivell esperat pel club i tots els seus aficionats: “Estic d’acord amb moltes coses que llegeixo o m’arriben i sé que el meu rendiment ha de ser millor. M’estic aclimatant de nou a la segona A i no és fàcil ja que també en l’equip hi ha molts jugadors nous i alguns ho estem notant. De totes maneres, la plantilla està preparada per pujar com sigui i amb l’ajudar de tots ho acabarem aconseguint”, ha declarat l’exjugador del Leeds United i el Getafe durant la passada campanya.

“La competició és molt complicada i ens obliga a estar molt concentrats i preparat cada dia. És igual que juguis contra l’últim o contra el líder que tots els partits són igual de difícils” ha analitzat Samu Saiz, que afegeix: “Crec que l’equip està en una dinàmica de treball molt bona i s’estan fent molt bé les coses i els resultats així ho demostren.

El futbolista blanc-i-vermell ha admès que el relleu d’Unzué per Pep Lluís Martí ha fet revifar a l’equip, ara molt més endollat: “Va ser un canvi de xip, pels jugadors i el club, que veient que l’equip no rutllava va canviar al cos tècnic. El nou entrenador ha arribat amb energia i molta força i els jugadors ens hem ficat en la dinàmica de la segona A, que és competir totes les pilotes fins el darrer minut de joc” ha dit Saiz.

“L’equip ho està interpretant bé i el cos tècnic treballant-ho també molt bé. Hem de continuar amb aquesta dinàmica de treball, les ganes que hi estem posant els jugadors, l’energia del tècnic i la gent del club, que estan per ajudar-nos amb el que faci falta”, ha sentenciat el jugador del Girona, que a falta de dues jornades per acabar la primera volta de la lliga ha participat en catorze partits i ha acumulat 654 minuts de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)