3a divisió FEF

Per sumar, un matx de 10

3a divisió. El Banyoles rep l’Hospitalet (18.30 h), el líder de la taula i un dels candidats més clars al títol de lliga i a l’ascens a segona B

El Banyoles rep la visita del líder del grup 5 de tercera divisió, l’Hospitalet (18.30 h). El conjunt del Pla de l’Estany engega motors de nou després de l’aturada del cap de setmana passat de la competició i ho fa en la tarda d’avui com a deferència al seu rival, que dimarts juga contra el Granada l’enfrontament únic corresponent a la primera eliminatòria de copa.

L’equip dirigit per Adam Fontes haurà de fer un partit gairebé perfecte si vol tenir possibilitats de puntuar contra un dels grans candidats al títol de lliga i, consegüentment, a l’ascens a segona B. De fet, l’Hospitalet només ha perdut dos matxs de lliga, seguits contra la Pobla de Mafumet (1-0) i l’Igualada (3-4), i en l’actualitat encadena cinc jornades sense perdre amb quatre victòries i un empat, precisament en el darrer partit contra el Sant Andreu. En aquesta sèrie de cinc partits, els riberencs no han encaixat cap diana, prova de la seva solidesa.

El Banyoles inicia contra els de la Feixa Llarga un calendari que fa pujada, ja que jugaran contra sis dels set primers de la taula, tota una oportunitat per als de Fontes, que han aconseguit un coixí respectable amb el descens i no tindran cap urgència, només oportunitats. El tècnic empordanès no podrà disposar d’Èric Gispert, Via i Jordi Turon, tots per lesió.

L’HOSPITALET

Encadena cinc jornades sense perdre –4 triomfs i un empat– i sense encaixar cap gol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)