2a divisió FEF

Raúl Garrido

Entrenador de l’Olot

“El que ha passat és una vergonya”

Massa calent i massa pocs minuts havien passat del xiulet final de l’àrbitre quan Raúl Garrido va atendre els mitjans de comunicació. El valencià va carregar contra el col·legiat sense pèls a la llengua: “El que ha passat és una vergonya. Han anat per nosaltres i fa molt mal al futbol. No es pot jugar amb el sentiment de les persones. Ens han privat de jugar i l’actuació arbitral ha condicionat tot el partit”, comentava Garrido a la sala de premsa del municipal de Llagostera.

El tècnic repassava les accions dubtoses del matx com ara “la segona groga a Arnau Comas”. “No era ni falta. En el gol hi ha fora de joc. Cortés ha agredit Vivi, Kilian rep un penal clar... Han vingut decididament a perjudicar-nos i denigra la professió de futbolista, l’entrenador i l’arbitratge”, explicava un Garrido encès que sobre els aspectes tàctics i tècnics del partit puntualitzava: “Amb un menys no hem deixat que generessin joc tret d’alguna arribada de Maynau per l’esquerra o una ocasió de Kuku.”

L’Olot veu frenada la seva projecció en la taula i les posicions nobles s’allunyen fins als set punts, com a mínim. Els olotins, però, confien a refer-se aviat: “Sabem el que volem i ens aixecarem”, va dir el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)