2a divisió FEF

La setmana fa més pujada

2a divisió B. L’Olot, que ha sumat un punt dels últims nou en la lliga, afronta els sis diesvinents dos duels clau en el futur immediat en dues competicions

L’Olot va acabar frustrat i indignat al final del duel gironí que el va enfrontar al Llagostera, vencedor gràcies a un gol de Sascha en l’últim minut del temps afegit i amb els olotins resistint com podien amb nou jugadors al terreny de joc. Canalitzar la ràbia en energia amb vista als dos pròxims enfrontaments abans no acabi l’any ha de ser la premissa principal per a un equip que està fent una bona primera volta. Els de la Garrotxa són onzens en la taula amb 22 punts, a vuit de les posicions somiades de play-off i amb un marge de sis respecte al descens després d’haver sumat un sol punt dels últims nou possibles –un empat al camp de l’Hèrcules (0-0) i dues derrotes en els últims dos partits, contra l’Oriola (0-1) i el Llagostera (1-0)–. La competició no s’atura; al contrari, els jugadors dirigits per Raúl Garrido inicien dijous l’aventura per la copa que es van guanyar al camp el curs passat visitant el Nou Estadi de Tarragona per enfrontar-se al Nàstic (dijous a les 20.30 h), un rival ferit però amb molt potencial a la plantilla, que després de dues victòries coincidint amb l’arribada de Toni Seligrat, ara encadena dues derrotes.

Per si el duel contra els grana no fos dur i complicat, l’Olot acabarà l’any rebent el Barça B al municipal (diumenge a les 17 h), en el que serà el penúltim partit de la primera volta. Els blaugrana arribaran a terres garrotxines descansats ja que no poden jugar la copa, i en una dinàmica positiva que s’enfila fins a les deu jornades sense perdre –quatre victòries i sis empats–, un fet que ha situat els de Pimienta en cinquena posició, a només un punt del play-off.

PRIMER, LA COPA

L’Olot visitarà el Nàstic (dijous a les 20.30 h), un rival ferit però amb molt potencial

EL DARRER DE L’ANY

Els de Garrido rebran un Barça B (diumenge a les 17 h) descansat i en ratxa positiva
Patrocini

Vito i Arimany, bones prestacions

Dues de les grans sorpreses en l’onze inicial del darrer partit de l’Olot al camp del Llagostera van ser l’entrada de Marc Vito i Joel Arimany. Tots dos s’estrenaven com a titulars amb la samarreta olotina, si bé Vito va gaudir dels primers minuts des de la seva arribada al club garrotxí. La suplència de Pol Ballesté, una de les sensacions de l’equip gràcies a les seves intervencions i solidesa, va donar pas al debut de l’exjugador del Peralada, que va fer bé la feina en les poques arribades clares dels llagosterencs. Pel que fa a Joel Arimany, la seva alçada i poder físic eren característiques indispensables per a un duel amb moltes disputes i joc aeri, i el de Quart no va defugir cap de les baralles amb els centrals i va donar aire a l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)