2a divisió FEF

Un premi al curs passat

Ambició. L’Olot visita el Nou Estadi de Tarragona en la primera eliminatòria de copa, un mèrit assolit gràcies a la bona campanya que els de Raúl Garrido van fer la temporada 2018/19

Els premis s’han de degustar i si s’han suat de valent al camp encara més. L’Olot visita avui el Nou Estadi de Tarragona en la primera eliminatòria de copa (a les 20.30 h). El conjunt de la Garrotxa farà un parèntesi en la lliga per centrar tots els esforços a fer un bon paper en la reformada competició, i és que, a més de la possibilitat de classificar-se per a l’eliminatòria següent i augmentar les possibilitats d’enfrontar-se a un equip primera divisió, el guany econòmic per a l’entitat també és un bon motiu per donar-ho tot contra els tarragonins. “A l’Olot li falta una gran nit de copa amb la visita d’un equip de primera o segona i sentir la màgia d’aquesta competició”, comenta Raúl Garrido, que hi afegeix: “Acabem d’encaixar dues derrotes, l’última amb bones sensacions com a equip, i hem de deixar de banda això i anar per la victòria.”

El Nàstic, que coincidint amb l’arribada de Toni Seligrat a la banqueta va guanyar dos partits seguits en la lliga, encadena en l’actualitat dues derrotes, una frenada en sec a les aspiracions renovades amb el valencià, i és que refer-se i fer una segona volta de matrícula és l’objectiu dels grana. “Estan en una situació estranya però tenen molt potencial. Serà molt complicat i voldran obtenir un bon resultat per traslladar-lo a la lliga i aixecar el cap”, diu Raúl Garrido, que no podrà disposar de Blázquez, lesionat, però sí de Xumetra i Arnau Comas, tot i haver estat expulsats en el partit de lliga a Llagostera.

LA PRÈVIA

A l’Olot li falta una gran nit de copa amb la visita d’un equip important de primera o segona i sentir la màgia de la competició
El Nàstic està en una situació estranya però tenen molt de potencial. Serà molt complicat
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)