2a divisió FEF

El Cornellà resisteix amb deu homes però cau en els penals

Al límit. L’expulsió de Fall, per doble amonestació just abans del descans, mutila el Cornellà, que, tot i així, aconsegueix aguantar durant 120 minuts. Al final, l’errada de Nana els deixa fora

cornellà 0 (4) oriola 0 (5)

CORNELLÀ:Ramón, Prats, Cristian, Baro, Jiménez, Fall, Nana, Abde (Leo, 76’), Gila (Pablo Fernández, 91’), Esteve (Robles, 46’) i Becerra (De Baunbag, 61’).ORIOLA:Aitor, Pina, Andrés, Jose Carlos, Nico (Solano, 68’), Antonio, Gilabert, Maxi, Pitu (Chechu, 73’, (Cases, 78’)), Pedro Inglés i Víctor Arenas (Javi Llor, 99’).PENALS:0-1, gol d’Andrés; 1-1, gol de Leo. 1-2, gol de José Carlos; 2-2 gol de Cristian. 2-3, gol de Solano; 3-3, gol de Pablo. 3-4, gol de Cases; 4-4, gol de De Baunbag. 4-5, gol de Llor; 4-5, falla Nana.ÀRBITRE:Bestard Servera.T.G.:als visitants Maxi i Llor.T.V.:al local Fall (45’) per doble groga.

El Cornellà no va complir les expectatives de passar la primera eliminatòria contra el penúltim classificat de la lliga i al seu propi feu. La igualtat regnant durant tot l’enfrontament va desembocar en una tanda de penals fatal per a l’equip verd: quan tothom qui havia llançat havia marcat, i el destí quedava abocat a la mort sobtada, Nana va errar el seu.

El xoc va quedar àmpliament marcat per l’expulsió de Fall just abans del descans. El Cornellà havia començat colpejant en el primer temps amb una ocasió del migcampista i una altra de Becerra. L’Oriola es va despertar però ja ho va fer en la segona part amb superioritat numèrica en un xut d’Antonio que va sortir fregant el pal. El Cornellà es va apropar a la victòria en el minut 82 amb una bona jugada personal de De Baunbag que va sortir desviada. Però va ser l’Oriola qui va tenir més oportunitats: primer, en el minut 90 amb un xut de falta que va aturar Ramon i una rematada creuada que va sortir desviada. I ja en la pròrroga, amb diverses ocasions, com ara un contraatac visitant salvat pel porter o una acció per la banda dreta que va acabar en una rematada d’Antonio blocada, de nou, per Ramon. El xoc, però, va estar a punt d’acabar en el minut 115, quan Luis Gilabert, que prèviament havia tingut una rematada per sobre del travesser, va topar amb el pal en un servei des de dins de l’àrea.