2a divisió FEF

L’horari del partit encén el Lleida contra el Sabadell

2a divisió B. Els blaus acusen el rival de posar expressament el xoc 48 hores després del duel de copa. Els vallesans diuen que no hi havia mala intenció

El Lleida no ha pogut gaudir del tot la seva experiència en la copa contra un rival de primera divisió. Els blaus van caure eliminats contra l’Espanyol en un partit descafeïnat amb la presència de molts suplents al seu equip titular. L’entrenador, Manuel Casas, Molo, va fer descansar els jugadors més importants (només quatre titulars van repetir respecte al duel contra el Cornellà) tot pensant a redreçar el seu camí en la lliga. Avui, 48 hores després, s’hauran d’enfrontar al Sabadell, líder, en un partit que, de cop i volta, s’ha tornat molt calent. La raó: els blaus acusen els arlequinats d’haver posat expressament aquest horari (dissabte, 19 hores, Nova Creu Alta, Esport 3) perquè els jugadors rivals no puguin descansar i perquè l’equip no pugui preparar el partit en condicions. El Sabadell, en canvi, es defensa dient que no hi havia premeditació i que la televisió ha intervingut en la decisió.

“Toca els collons que no ens donin un marge de dos dies per descansar”, va afirmar el veterà defensa del Lleida, Joan Oriol: “El Sabadell no s’ha portat bé, ara és un repte per a nosaltres guanyar allà i dir «mira, us foteu» per orgull propi i per treure la mala dinàmica que crec que no ens mereixem”, hi va afegir el defensa. Els jugadors del Lleida, de fet, van consultar el sindicat de jugadors per comprovar si hi havia alguna normativa que impedís jugar un partit amb menys de 48 hores de diferència però l’AFE va dir que, tot i que hi estaven treballant, no n’hi havia. “Ells juguen les seves armes i serà una doble alegria si guanyem”, va concloure Oriol.

El Sabadell es defensa

Hidalgo va contestar, de nou, a la polèmica. “Puc entendre la seva situació perquè tenen molt poc temps de descans. Jo, si fos Molo [el tècnic del Lleida], em queixaria a la federació perquè no és normal que tinguin tan poc descans, però estic tranquil perquè nosaltres hem obrat amb bona fe”, explicava Hidalgo. “Vam decidir fa molt temps quin dia volíem jugar el partit i en el que puguin pensar les altres persones no hi podem fer res”, va dir. El Sabadell reconeix que va comunicar al Lleida a principis de novembre que el partit seria dissabte a la tarda i, després, Televisió de Catalunya ha col·laborat a solidificar aquest horari. Les explicacions, però, no convencen el Lleida. “Avui per tu i demà per mi. El futbol m’ensenya que tot torna, avui, demà o el 2040. Per tant, ja ho veurem”, va dir Molo.

Partit entre rivals de la part alta

No només hi ha al·licients extraesportius en aquest partit, ja que en la classificació tots dos equips es juguen molt en el partit d’avui a la Nova Creu Alta. El Sabadell és primer classificat gràcies a una trajectòria imponent a la Nova Creu Alta, amb sis triomfs, dos empats i una derrota. Els arlequinats han guanyat al seu estadi els darrers cinc partits. “El millor d’estar en aquesta situació és que no et pots descuidar de res perquè les distàncies són encara curtes”, va afirmar el tècnic arlequinat, Antonio Hidalgo. El Lleida, en canvi, acaba de ser eliminat de la copa i en la lliga té una dinàmica de dos empats i tres derrotes que li han tallat la progressió. Ara mateix, és sisè classificat, a cinc punts dels arlequinats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)