Victòria de la Unió en un partit boig

3a divisió. Festival de gols al camp de l’Igualada que acaba amb un important triomf del Figueres

IGUALADA 3 FIGUERES 6

IGUALADA:Alfonso, Nil, Parra, Grifell, De Nova, Óscar, Pedro (Joel, 77’), Goran, Èric (Martí, 46’), Gulias i Triguero (Franco, 63’).FIGUERES:Roman, Genís Balaguer, Uri Ayala (Joel Arumí, 86’), Gallo, Màrius, Bora Barry, Marc Reñé (Enzo Sarmiento, 55’), Gabri Vidal, Ivan Vidal, Pol Blay i Pepu Soler (Ousman, 80’).GOLS:1-0 (26’) Goran (26’). 1-1 (31’) Pepu Soler. 1-2 (37’) Genís Balaguer. 1-3 (40’) Ivan Vidal, de penal. 2-3 (46’) Santi Triguero. 3-3 (64’) Pedro. 3-4 (75’) Ivan Vidal. 3-5 (83’) Ousman. 3-6 (93’) Enzo Sarmiento..ÀRBITRE:Pedrol Vozmediano.T.G.:als locals De Nova, Parra, Eric i Pedro; al visitant Gabri Vidal.T.V.:cap.

El Figueres va tancar el 2019 amb una important victòria (3-6) al camp del cuer, l’Igualada, en un partit que va ser un autèntic festival de gols: n’hi va haver nou. L’enfrontament, a més, va tenir moments per a tots dos equips. En la primera part, els locals van avançar-se amb un gol de Goran, que va tenir una contundent resposta del Figueres amb tres dianes: la primera de Pepu Soler, la segona de Genís Balaguer i la tercera de penal, d’Ivan Vidal. Tres gols que van enviar el matx al descans amb 1-3.

En la represa, l’Igualada va reaccionar i aviat va retallar via Santi Triguero, per poc més tard tornar a empatar el partit mitjançant Pedro. Aleshores la Unió va treure l’orgull i va decantar el marcador amb dos grans gols d’Ivan Vidal i d’Ousman Touray. Finalment, Enzo Sarmiento, nou fitxatge de l’equip figuerenc procedent de l’Almudévar, va estrenar-se en el seu debut amb gol. El davanter argentí va marcar el sisè, que va arrodonir la golejada.